Η κόντρα του Γιάννη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ έχει κλιμακωθεί, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του ενός για τον άλλο. Τώρα, και η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, μίλησε για την τελευταία σύζυγο του πατέρα τους. Η Καλλιστώ Βαρδή σχολίασε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την ατάκα του αδελφού της σχετικά με το ενδεχόμενο να ακυρωθεί ο γάμος της Φιλοθέης Μωβ με τον Αντώνη Βαρδή.

Η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή είπε: «Γενικώς, δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το άτομο. Μας έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στο παρελθόν. Θα συζητήσω με τον αδελφό μου, να δούμε τι θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Γενικώς, είναι ένα άτομο που μας δημιουργεί όλα αυτά τα χρόνια προβλήματα. Δεν μπορούσαμε ούτε να πενθήσουμε τον πατέρα μας από τα προβλήματα που δημιουργούσε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουμε με τον γάμο, θα το συζητήσουμε με τον αδελφό μου».

Σε μία από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συμβάλει νομικά στην ακύρωση του γάμου, επειδή ήταν μάρτυρας. Ωστόσο, δήλωσε ότι η αδελφή του μπορεί να κινήσει τις νομικές διαδικασίες.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο τραγουδιστής στράφηκε ξανά εναντίον της τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, τονίζοντας πως έχει μετανιώσει που υπέγραψε για να γίνει ο γάμος τους.

Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: "Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία"

Η Φιλοθέη Μωβ απάντησε με δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μια άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα». Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια, τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου».

Γιάννης Βαρδής: Με μεγάλη μου χαρά να μπούμε στη διαδικασία ακύρωσης του γάμου

Ο Γιάννης Βαρδής απάντησε άμεσα στις παραπάνω δηλώσεις, λέγοντας μέσω της ίδιας εκπομπής: «Θεωρεί, λοιπόν, τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Άρα, το DNA του Αντώνη Βαρδή, που υποτίθεται τον αγαπάει, το θεωρεί σκουπίδι, της δίνω συγχαρητήρια». Ο τραγουδιστής παρέθεσε ακόμη και τις σκέψεις του περί ακύρωσης του γάμου του πατέρα του με τη Φιλοθέη Μωβ. «Αν, βέβαια, μπούμε στη διαδικασία ακύρωσης του γάμου, με μεγάλη μου χαρά. Εγώ σαν μάρτυρας δεν μπορώ να το κάνω, αλλά η αδελφή μου μπορεί, ας έχει τον νου της, κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί».

"Παγιδεύτηκα"

Σε περίπτωση που ακολουθήσουν τη νομική οδό για την ακύρωση του γάμου, τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή θα στηριχτούν στην κατάσταση της υγείας του πατέρα τους και στο πόσο ευάλωτος ήταν συναισθηματικά εκείνο το διάστημα, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να πάρει μια τόσο σοβαρή απόφαση. Σε δηλώσεις του, άλλωστε, ο γιος του Αντώνη Βαρδή επισήμανε: «Με συγχύζουν πράγματα του παρελθόντος τα οποία δεν διαχειρίστηκα σωστά και με ξεγέλασαν. Έβαλα υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου σε μία περίοδο που ήταν άρρωστος, που υπήρχαν ιατρικές γνωματεύσεις, που έλεγαν ότι δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του, γιατί ο γάμος είναι μια απόφαση ζωής. Ένας σωστός άνθρωπος κι ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα έλεγε να γίνει ο άνθρωπός του καλά, ότι τον αγαπά και ας παντρευτούν μετά… Ήθελε (η τότε σύντροφός του) να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος». «Νιώθω ότι παγιδεύτηκα. Δεν είχα καθαρό μυαλό, μου έλεγαν “Αντώνης” και έτρεχα. Ο γαμπρός δεν ήξερε τίποτα, ήξερε μόνο ο μάρτυρας και η νύφη. Ο γαμπρός δεν ήξερε», διευκρίνισε.


*Φωτογραφία άρθρου: NDP