Ο Τάσος Νούσιας, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα», βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 30/01/2024 στο «The 2Night Show». Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς τον βοήθησε η ενασχόλησή του με τον πρωταθλητισμό σε μικρή ηλικία, αλλά και σε μια πολύ δύσκολη σκηνή που είχε να αντιμετωπίσει στα γυρίσματα της σειράς.


Η παιδεία στηρίχθηκε στον πρωταθλητισμό

«Ευτυχώς ασχολήθηκα με τον στίβο στην εφηβεία, γιατί υπήρξε μια μεγάλη εκτόνωση μέσα από εκεί. Η βασική μου παιδεία στηρίχθηκε στον πρωταθλητισμό. Καθοδηγώ προς τα εκεί και την κόρη μου. Ο άνθρωπος πρέπει να έρθει από νωρίς σε επαφή με την ήττα και με τη νίκη. Να το γευτεί αυτό, να παιδευτεί με αυτό και να μπορέσει να τραβήξει τα φυσικά του όρια σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναλογιστεί με έναν τρόπο πώς θα γίνει καλύτερος. γιατί ο ίδιος θα έχει βιώσει μέσα του μια συνθήκη, που αν δεν είσαι παρών και δεν την κερδίσεις κατά μόνας, πολύ πιθανό πολύ εύκολα να μεταθέσεις την ευθύνη σε άλλον. Καλό είναι να αναμετρηθείς με τα όριά σου και να τα κερδίσεις με έναν τρόπο», είπε αρχικά ο Τάσος Νούσιας.


Με έχουν παιδέψει τα μούσια

«Πρώτη φορά αφήνω τα μούσια τόσο μακριά λόγω ρόλου. Με έχουν παιδέψει. Πρέπει να τα φροντίζεις, στο φαγητό είναι βάσανο. Τον καλοβλέπω τον ρόλο του παππά, αν γίνει άμεσα, γιατί δεύτερο καλοκαίρι δεν θα τα αντέξω», είπε σε άλλο σημείο με αρκετή δόση χιούμορ ο Τάσος Νούσιας.


Ας μας συγχωρέσει ο κόσμος

«Δεν μπορείς να κακιώσεις με τον κόσμο που έρχεται με τόση αγάπη και ενθουσιασμό να σου μιλήσουν στον δρόμο. Όπως όλοι οι άνθρωποι, έχουμε κι εμείς τις δικές μας σκιές και σκοτούρες. Γι’ αυτό ας μας συγχωρέσει ο κόσμος αν καμιά φορά δεν είμαστε τόσο ευχάριστοι. Ποτέ δεν αντιμετώπισα τη δουλειά μας ψωνίστικα. Δεν θεωρώ ότι κάνουμε τίποτα σπουδαιότερο από τους άλλους», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός για το πώς αντιμετωπίζει τον κόσμο που μπορεί να τον πλησιάσει στον δρόμο.


Η σκηνή που μας πήρε 10 ώρες με 42 βαθμούς υπό σκιά

Τέλος, ο Τάσος Νούσιας αναφέρθηκε και σε μια πολύ δύσκολη σκηνή που είχε με τον Γιώργο Γάλλο στη «Μάγισσα».
«Η σκηνή που ξιφομαχούμε με τον Γιώργο Γάλλο μας πήρε 10 ώρες, είχε 42 βαθμούς υπό σκιά και φορούσαμε αυτά τα βαριά ρούχα. Η θερμοκρασία ήταν οριακά υποφερτή. Υπήρξε θερμοπληξία. Ήμασταν οριακά στο να φτάσουμε στη λιποθυμία», είπε ο Τάσος Νούσιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: