Η Ελένη Μενεγάκη είχε χθες, 30 Ιανουαρίου, ένα μικρό ατύχημα λίγο πριν από την εκπομπή της και κρίθηκε αναγκαίο να επισκεφτεί γιατρό και η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα, σήμερα όμως 31 Ιανουαρίου είναι κανονικά στο πόστο της.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα μικρό ατύχημα στο μάτι της πριν από την έναρξη της εκπομπής της και πήγε στον γιατρό.

Η Ελένη είναι καλά και σήμερα ήταν στην εκπομπή της κανονικά και είπε για το συμβάν: «Σαν ψέμα μου φαίνεται ότι δεν ήμουν εδώ χθες και είμαι σήμερα εδώ...


Έφυγα στο παραπέντε χθες από την εκπομπή γιατί είχε μπει στο μάτι μου κάτι…». Kαι στη συνέχεια ανέφερε πώς έπαθε το ατύχημα στο μάτι της. Η παρουσιάστρια βαφόταν και κατά λάθος ένα κομματάκι από το μολύβι που έβαζε μπήκε στο μάτι της.

Και υπογράμμισε η Ελένη Μενεγάκη: «Έπαθα τέτοια ταραχή, έτρεχα, δεν ήξερα ποιος μου μιλούσε, αν μου μιλούσε, φοβήθηκα, είχε γαντζωθεί κάτι στο μάτι μου…».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cysuw5bvfls9)

Η Ελένη Μενεγάκη  αφού περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα στο μάτι της, στη συνέχεια τόνισε πώς αισθάνθηκε όταν πήγε στο σπίτι της μεσημεριάτικα.

Αρχικά η Ελένη ανέφερε: «Καλησπέρα σας, σαν ψέμα μου φαίνεται. Σαν ψέμα ότι εγώ χθες δεν ήμουν στην εκπομπή, σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα εδώ. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ πρώτον και δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί. Ευτυχώς ότι έφυγα από εδώ χθες γρήγορα, στο παρά πέντε και ότι το μεγάλο μας κανάλι -και το λέω με την καρδιά μου- με παρότρυνε να φύγω. Είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν έχει καρφωθεί κάτι μέσα. Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι, τον κ. Σούσουλα, τους συνεργάτες μου και όλους εσάς για την ανησυχία σας. Να που συνέβη κι αυτό. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, ούτε να κοροϊδεύουμε.


Και όσοι με ξέρουν χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα πως ό,τι κι αν συμβεί, εγώ θα είμαι εδώ μέσα και θα είμαι η τελευταία που θα φύγω».

Και τόνισε, η Ελένη Μενεγάκη: «Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό και λες: αυτό ήταν. Να προσέχετε! Ειδικά εμείς κορίτσια με τα μολύβια-γιατί έτσι έγινε- μέσα στα μάτια και ξαφνικά να σου πει μία αγκίθα… Τέλος πάντων… Περαστικά!».


Στη συνέχεια πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη: «Όταν πήγα μεσημεριάτικα στο σπίτι μου, είπα και τώρα τι κάνεις Ελένη μου; Είναι αυτό που λες κάτσε είμαι αλλιώς μονταρισμένη και κουρδισμένη στη ζωή μου. Μπήκα σπίτι μου, κοιτούσα δεξιά και αριστερά και δεν ήταν κανείς στο σπίτι γιατί έφτασε τρεις η ώρα, ούτε τα παιδιά είχαν σχολάσει και είπα τώρα τι κάνω; Τα είχα χαμένα…»!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cysuzqzoyjop)