«Πολύ κακό για το τίποτα» ήταν τελικά οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για την κακοκαιρία «Αυγή» που πέρασε και τελικά δεν ακούμπησε την Αττική.


Πριν καν ξεκινήσει η εβδομάδα, άπαντες προετοιμάζονταν για σφοδρή κακοκαιρία, με χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της Αττικής, με τα εκχιονιστικά να ζεσταίνουν μηχανές και τον κόσμο να «τρομοκρατείται» για τον χιονιά που έρχεται.

Ευτυχώς, η «Αυγή», πέρα από τσουχτερό κρύο και βροχή, δεν δημιούργησε άλλα προβλήματα στην πρωτεύουσα και η Ντόρα Κουτροκόη δεν άφησε να πέσουν κάτω οι προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Στην εκπομπή της Ντόρας Κουτροκόη«Action τώρα», στο Action24, την ώρα του καιρού, αποφάσισε να τρολάρει τους μετεωρολόγους για τον «βαρύτατο χειμώνα» που προέβλεψαν και φόρεσε το πιο χοντρό μπουφάν που είχε και το είχε πάρει μαζί της στο πλατό.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε λίγη πλάκα στους μετεωρολόγους μας, δεν λέω, πρέπει να είναι σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός, αλλά πρέπει να τον στηρίξουμε τώρα, γιατί τους έχουμε στοχοποιήσει τους ανθρώπους και τους καλούμε να δώσουν εξηγήσεις. Δεν φτάνει που μας προειδοποιούν, τους βάζουμε και χέρι», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Κουτροκόη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cysrmnf44vdd)