Η Πωλίνα Γκιωνάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η γνωστή ηθοποιός, Πωλίνα Γκιωνάκη, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και εξέφρασε την έντονη αντίθεσή της με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.


Οι δηλώσεις της Πωλίνας Γκιωνάκη

«Είμαι αντίθετη στο να παίρνουν μια παρένθετη μητέρα για να κάνουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι. Το βρίσκω εγωιστικό, "θέλω ένα παιδί και πρέπει να το έχω". Δεν έχουν ερωτηθεί αυτά τα παιδιά και θα έπρεπε οι ίδιοι να σκεφτούν τι θα γίνει αύριο που θα μεγαλώνουν τα παιδιά με δύο άντρες που ο ένας θα είναι η μαμά κι ο άλλος θα είναι ο μπαμπάς. Τι bullying μπορεί να υποστούν αυτά τα παιδιά στο σχολείο;», είπε χαρακτηριστικά, η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Στη συνέχεια, η Πωλίνα Γκιωνάκη πρόσθεσε: «Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας; Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο, γι' αυτό και η φύση μας εκδικείται. Το περιβάλλον το έχουμε καταστρέψει, σε λίγο οι άντρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά. Τα βρίσκω έξω από τη φύση όλα αυτά».

Τέλος, τόνισε πόσο δύσκολη είναι ήδη η διαδικασία της υιοθεσίας. «Όταν δεν μπορεί να πάρει ένα παιδί μια "φυσιολογική" οικογένεια, όπως την είχαμε μάθει μέχρι σήμερα, με πόση ευκολία θα τα δώσουμε σε ομόφυλα ζευγάρια; Πώς θα γίνουν τα πράγματα;», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyss2ggeggep)