Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Βίκυ Καγιά το βράδυ της Τετάρτης 01/02/2024 που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την αποχή της από την τηλεόραση και τόνισε πως ο κύκλος του GNTM και του Shopping Star έχει κλείσει, και το απόσπασμα είδαμε στην εκπομπή «Happy Day»

Μου αρέσει που είμαι τηλεθεάτρια

«Είμαι μια χαρά με την αποχή μου από την τηλεόραση, μου αρέσει που είμαι τηλεθεάτρια. Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια. Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο για το πότε θα επιστρέψω. Τώρα όμως θέλω να απολαμβάνω χρόνο με τα παιδάκια μου, τους φίλους μου, αυτά που κάνω και τώρα δηλαδή», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.


Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, Βαγγέλη Χαρισόπουλου, ο οποίος είπε πως το «Shopping Star» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει την ίδια επιτυχία που είχε με τη Βίκυ Καγιά, η παρουσιάστρια δεν μάσησε τα λόγιατης. «Είπε έτσι όντως; Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι πολύ τιμητικό και γλυκό. Χαίρομαι που είπε και πολύ ωραία λόγια για τη συνεργάτιδά του. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και αλλάζει, μπορεί να πάνε καλά τα πράγματα, μπορεί να πάνε και κακά».

Όσον αφορά το Shopping Star και το GNTM η Βίκυ Καγιά ήταν κάθετη. «Τον κύκλο αυτόν τον έχω κλείσει. Τους έκλεισα, τους άφησε πίσω μου με αγάπη, σεβασμό και καλά συναισθήματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: