Την Τζούλη Αγοράκη υποδέχθηκαν το πρωινό της Πέμπτης (1/2) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή δημοσιογράφος Τζούλη Αγοράκη εξομολογήθηκε προσωπικές της στιγμές από την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο του στήθους, την αισιοδοξία που επιλέγει να έχει στην καθημερινότητά της, ενώ αποκαλύπτει και το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε από follower στο Instagram.

«Νομίζω ότι πάσχω από πολυαννισμό, είχα διαβάσει σε μικρή ηλικία την "Πολυάννα", που ήταν ένα ορφανό που πάντα έψαχνε το καλό μέσα στις αναποδιές. Το "τσίμπησα" αυτό και είπα: κάτσε, η ζωή φέρνει και δέκα κακοτοπιές, τι μπορώ να κάνω εγώ για να βγω από αυτή την κατάσταση και να πιαστώ από τα πέντε πράγματα που με κάνουν καλά;», ανέφερε αρχικά η Τζούλη Αγοράκη.

«Όλοι έχουμε κάποια κουμπιά που μας επαναφέρουν αλλά δεν τα χρησιμοποιούμε. Έτσι μας παίρνει η καθημερινότητα», τονίζει η γνωστή δημοσιογράφος Τζούλη Αγοράκη.

«Η ζωή μπορεί να σου φέρει και παλιόχαρτο. Το θέμα είναι να μπλοφάρεις, ακόμα και με το κακό χαρτί. Εγώ όταν είχα την περιπέτεια με το στήθος μου, πήγαινα στον Άγιο Σάββα ντυμένη μπαρμπαρέλα. Ήταν οι άλλοι με τους ορούς κι εγώ έμπαινα με τη χρυσή μπότα, είχα ερωτευτεί για λίγο τον φαρμακοποιό. Έπρεπε να μου δώσω ένα κίνητρο, λίγο πριν μπω για την ακτινοθεραπεία», περιγράφει στη συνέχεια η Τζούλη Αγοράκη στην κάμερα της ΕΡΤ.


«Στα social media έχουν συμβεί τα πάντα. Μια κοπέλα μου έλεγε ότι με θαυμάζει και θέλει να με συναντήσει οπωσδήποτε μία συγκεκριμένη Πέμπτη. Μου λέει: θέλω οπωσδήποτε αυτή την Πέμπτη, γιατί σκοπεύω μετά τη συνάντησή μας να αυτοκτονήσω και θέλω να είσαι ο τελευταίος άνθρωπος. Άντε αυτό να το χειριστείς», αφηγείται η Τζούλη Αγοράκη, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους δύο παρουσιαστές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cytmmb18907l)