Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ρακιντζή, αφού πριν από λίγο καιρό «έχασε» την αγαπημένη του αδελφή Μαρίνα. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης περνάει μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του, καθώς πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η αδελφή και συνεργάτιδά του επί σειρά ετών. Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο δεκατριών ωρών, το οποίο πήγε καλά, δίνοντας την εντύπωση ότι είχε αποκατασταθεί η κατάσταση της υγείας της, με όλους να είναι αισιόδοξοι.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν οι γιατροί αλλά και οι οικείοι της. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, μετά το πολύωρο χειρουργείο, η Μαρίνα κόλλησε ένα μικρόβιο στη σπονδυλική στήλη και τα πράγματα ανατράπηκαν. Η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε… Η οικογένεια του Μιχάλη Ρακιντζή, που είναι πολύ δεμένη, βυθίστηκε στο πένθος. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία είναι σε μεγάλη ηλικία και δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τη βρήκε, αφού «έχασε» το παιδί της. Ο πόνος της δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Στο πλευρό της στέκεται πάντα ο μοναχογιός της Μιχάλης, που κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τη βοηθήσει, όχι μόνο στη δύσκολη κατάσταση όπου βρίσκεται, αλλά και στα προβλήματα που έχει κι εκείνη λόγω ηλικίας. Ο Μιχάλης Ρακιντζής έχει ακόμη μία αδελφή, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική και ήρθε στην Ελλάδα για να πει το «τελευταίο αντίο» στη Μαρίνα. Λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στις ΗΠΑ, καθώς εκεί βρίσκεται η οικογένειά της. Στιγμές δύσκολες και πολύ σκληρές για όλη την οικογένεια, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να περνάει ώρες έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιβεβαίωσε την τραγική είδηση, λέγοντας: «Χάσαμε τη Μαρίνα… η αδελφή μου “έφυγε” έπειτα από ένα μικρόβιο που κόλλησε στη σπονδυλική της στήλη, το οποίο κόλλησε μετά το δεκατριών ωρών χειρουργείο, το οποίο πήγε μια χαρά, αλλά μετά…».

Ποια ήταν

Η Μαρίνα Ρακιντζή ασχολιόταν κι εκείνη με το τραγούδι, έκανε φωνητικά και συνόδευε τον αδελφό της στην αρχή της πορείας του, αλλά και στη συνέχεια, που είχε φτάσει στο απόγειό της, σε όλες του τις εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και σε συναυλίες… Έκανε φωνητικά σε πολλούς γνωστούς τραγουδιστές και ήταν πολύ αγαπητή στο χώρο. Μια γυναίκα χαμηλών τόνων, γεμάτη καλή διάθεση και πάντα χαμογελαστή. Η σχέση της με τον αδελφό της ήταν παραδειγματική, καθώς είχαν μεγάλο δέσιμο και αγάπη ο ένας για τον άλλο, ήταν κολλητοί. Η ίδια δεν είχε κάνει οικογένεια.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime