Τη δική της απάντηση σε όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για την επιλογή της να ταχθεί υπέρ όσων είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τις τηλεοπτικές εκπομπές, έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου 03/02/2024 η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον αέρα της δικής της εκπομπής.

Η κάμερα της εκπομπής «I Love Σουκου» και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ρούτας τη συνάντησαν έξω από το πλατό όπου η παρουσιάστρια με τον τρόπο της ξεκαθάρισε ότι δε θα δώσει συνέχεια στο θέμα. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε τη λέξη «κήρυγμα» για όσα η ίδια νωρίτερα είχε πει μέσα από την εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού απάντησε χωρίς περιστροφές.


Ό,τι είχα να πω, το είπα

«Κήρυγμα; Φανταστείτε να πάτε και στην εκκλησία αύριο το πρωί. Δεν είπα ποτέ όλα αυτά που λέτε. Σας παρακαλώ να δείτε το απόσπασμα προσεκτικά γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από αυτές τις λέξεις, ούτε κήρυγμα, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Σέβομαι πάρα πολύ όλους τους συναδέλφους και ό,τι είχα να πω, το είπα» απάντησε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.


Υπάρχει σεβασμός προς τους τηλεθεατές μου

Ξέρετε πόσα χρόνια κάνω τηλεόραση; Αυτό νομίζω τα απαντάει όλα. Υπάρχει σεβασμός από εμένα προς τους τηλεθεατές μου πάντα. Τα αφτιά είναι πάντα ανοιχτά και φιλτράρουν τα πάντα», τόνισε κλείνοντας η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: