Η Φαίη Ξυλά μίλησε για το διαζύγιό της, τον γιο της, το MeToo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου» σήμερα, Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου. Αρχικά, για τον χωρισμό της η ηθοποιός ανέφερε: «Φυσικά όλες οι σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου από τη στιγμή που έκλεινε ένας κύκλος και άνοιγε ένας άλλος. Νομίζω ότι ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση και των δυο μας να μην είμαστε μαζί και πολύ σωστή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyw8wvxv8fvt)

Φαίη Ξυλά: «Από πριν περιφρουρούσα την προσωπική μου ζωή»

Ενώ, πρόσθεσε: «Από πριν περιφρουρούσα την προσωπική μου ζωή. Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν πολλά χρόνια για μεγάλο διάστημα παίζαμε και μαζί, οπότε κάποια στιγμή έγινε γνωστή, παντρευτήκαμε κιόλας. Νομίζω ότι μέχρι να παντρευτούμε οι περισσότεροι δεν ήξεραν καν ότι είμαστε μαζί. Νόμιζαν ότι είμαι με τον Μπουγιούρη, επειδή ήταν ο συμπρωταγωνιστής».

Επίσης, η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει στο παιδί της για τους διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς, καθώς έχει στον κύκλο της πολλούς μη ετεροφυλόφιλους ανθρώπους.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και το ελληνικό MeToo: «Είχαμε παίξει πολλές φορές μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Έχω μιλήσει αρκετές φορές και η θέση μου για αυτό που έγινε, είναι πολύ καθαρή. Δεν το περίμενα αυτό που συνέβη. Νομίζω ότι όλους μας μάς ταρακούνησε γιατί μπορεί αν συμβαίνει κάτι δίπλα σου και να μην… Το θέατρο μία χαρά ήταν και αυτές είναι μεμονωμένες περιπτώσεις που συνέβησαν. Απλά σίγουρα όταν φεύγει κάτι τοξικό -έστω και αν δεν είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του θεάτρου- είναι πολύ καλό».

Φωτογραφία: NDPPHOTO