Νέο κεφάλαιο ξεκίνησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη , η οποία συμμετέχει στο νέο κύκλο του My Style Rocks, που έκανε πρεμιέρα σήμερα το μεσημέρι στον ΣΚΑΙ

Η εντυπωσιακή Influencer, Ζέτα Θεοδωροπούλου, από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση αισθητή την παρουσία της τόσο για το ντύσιμό της όσο και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.






Το βιογραφικό της:


«Η Ζέτα είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Δηλώνει αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος και στόχος της είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών της. Από μικρή της άρεσε η μόδα όπως επίσης και να βγάζει φωτογραφίες κι αυτός ήταν ένας παραπάνω λόγος που την έκανε να ασχοληθεί στην πορεία επαγγελματικά με το Instagram!

Λόγω του επαγγέλματος του συζύγου της, η Ζέτα Θεοδωροπούλου  έχει ζήσει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και αυτό συνετέλεσε στη διαμόρφωση του στυλ της. Της αρέσει όταν ταξιδεύει να υιοθετεί το τοπικό στυλ, και βεβαίως να φωτογραφίζεται για να κάνει τις δικές της στιλιστικές προτάσεις. Χαρακτηρίζει το καθημερινό της στυλ «στυλ ντίβας…».

Η  Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι μια ήρεμη δύναμη που πάντα προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Θεωρεί ότι είναι πολύ παρορμητική και συχνά λέει πράγματα χωρίς να τα έχει επεξεργαστεί, ξεροκέφαλη αλλά και ευαίσθητη. Έρχεται για να αναδείξει το ήθος της και να φορέσει το στέμμα της νικήτριας».



H πρώτη της εμφάνιση στο My Style Rocks

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx6rfxpdbuh)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx6y89bjem9) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx7uk8og98p)