Η Αιμιλία Υψηλάντη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το «Famagusta», την υποκριτική, αλλά και τον σύζυγό της.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», δήλωσε αρχικά για τη σχέση της με την Κύπρο: «Ήμουνα με έναν θίασο στην Κύπρο, το ’74, παίζαμε με τον Άγγελο τον Αντωνόπουλο. Μας βάλανε σε ένα αεροπλάνο και φύγαμε. Δεν έχω καμία μνήμη από το ίδιο το γεγονός, παρά μόνο ότι ήμουν εκεί και ότι φύγαμε αμέσως».

Στη συνέχεια, η Αιμιλία Υψηλάντη αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια. «Εγώ ήμουν από οικογένεια πολύ μέτρια οικονομικά. Στην Αθήνα ήρθαμε και μείναμε σε ένα τριάρι 7-8 άτομα. Παρ'όλα αυτά είχα μία αίσθηση πάντα ότι μου έχουν δοθεί κάποια προνόμια, δεν ξέρω γιατί. Αυτό ή το 'χεις ή δεν το 'χεις. Πάντα με θεωρούσαν πλούσια, ακόμα όταν ήμουν πάμφτωχη και δεν είχα ούτε εισιτήριο για το τρόλεϊ», είπε.


Η ηθοποιός, Αιμιλία Υψηλάντη πρόσθεσε: «Και έλεγα "μα γιατί με θεωρούν πλούσια;" και μου λέγανε "μα, αφού το εκπέμπεις". Ε, εκεί είπα ότι δεν μπορεί εγώ να είμαι μια, ας πούμε, σταρ της εποχής εκείνης και να κάθομαι να ασχολούμαι με το θέατρο, να διαβάζω, να χαζολογάω».

Όσο για την οικογενειακή της ζωή, η Αιμιλία Υψηλάντη δήλωσε: «Δεν είμαι τόσο πολύ οργανωμένη, μη νομίζετε. Ο άντρας μου με λέει "ούφο". Ζω στον κόσμο μου, όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν. Θα σας έλεγα κάτι που μπορεί να σας φανεί υπερβολικό, είπα ότι πρέπει να κάνω κι εγώ τη θητεία μου. Να μπω σε μια πειθαρχία».

Τέλος,η Αιμιλία Υψηλάντη συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να είμαι ένα ελεύθερο άτομο, μονίμως. Ξέρετε, αυτή η ασφάλεια η οικογενειακή που συζητούσαμε πριν, λόγω όλων αυτών των συνθηκών, σου δίνει μεγάλη ελευθερία. Όλος ο κόσμος είναι δικός σου. Οπότε είπα πρέπει να έχω μία φυλακή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxtr8efsx35)