Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και στηρίζει έμπρακτα τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έκανε τη δική της τοποθέτηση μέσα από το περιοδικό «Antivirus».

Δεν απολαμβάνουν όλοι τα ίδια δικαιώματα

«Όλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα στην ευτυχία. Η ισότητα των ανθρώπων είναι αυτονόητη, όμως πολλοί συνάνθρωποί μας δεν απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα. Ήρθε επιτέλους η ώρα και στην Ελλάδα να προστατευτούν όλοι οι πολίτες και ειδικά τα παιδιά. Η ομοφοβία δεν ταιριάζει ούτε στον πολιτισμό ούτε στην ψυχή του Έλληνα», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

Στο ίδιο περιοδικό δήλωση έκανε και ο γνωστός make up artist και κολλητός της φίλος Παντελής Τουτουντζής.

Δείτε ακόμη: Παντελής Τουτουντζής - Κάνουμε το καλύτερο για την ανατροφή των παιδιών μας
 O πολιτικός γάμος θα διασφαλίσει τα δικαιώματα στα παιδιών μας

«Η ισοτιμία και η ίση μεταχείριση όλων των πολιτών από την κοινωνία, τους νόμους και τους θεσμούς είναι πολύτιμες πανανθρώπινες κατακτήσεις. Κάθε ευνομούμενη χώρα πρέπει να διασφαλίζει την ισότητα αυτή ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, πολιτικής, σεξουαλικής ή άλλης ταυτότητας. Επιτέλους, ύστερα από δεκαετίες αγώνων και διεκδικήσεων, η Ελλάδα έρχεται να προστεθεί στις χώρες που έμπρακτα σέβονται και προασπίζουν τα αυτονόητα.

Η θέσπιση του πολιτικού γάμου στη χώρα μας θα αποτελέσει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον σκοταδισμό και την ομοφοβία και θα διασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών μας, καθώς υπάρχουν πολλές ΛΟΑΤΚΙ+ οικογένειες», τόνισε από την πλευρά του ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό του.