Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντένια Αγαλιανού στην εκπομπή «Ελένη» κα τη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή.

Η γνωστή ηθοποιός Ντένια Αγαλιανού, που γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια κατά τη συμμετοχή της στο πρώτο Next Top Model, μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει στο Μεξικό, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί.

Οι δηλώσεις της Ντένιας Αγαλιανού


«Ξεκίνησα το μόντελινγκ στα 18. Μετά τα καλλιστεία και το Next top model έφυγα στην Τουρκία και μετά πήγα στο Μεξικό. Το συμβόλαιό μου στο Μεξικό ήταν για τρεις μήνες. Στην αρχή δεν ήξερα αν θα αντέξω σε μια άλλη χώρα, όμως οι τρεις μήνες έγιναν 10 χρόνια», είπε αρχικά η Ντένια Αγαλιανού.

«Το να μιλήσω ισπανικά ως Μεξικανή ήταν το πρώτο μου όνειρο. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να νιώσω έτοιμη, παρ' όλα αυτά άκουγα πολύ θετικά σχόλια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ντένια Αγαλιανού.

Σχετικά με τη μετάβασή της από το μόντελινγκ στην υποκριτική, η Ντένια Αγαλιανού σημείωσε: «Η μετάβαση από το μόντελινγκ στην υποκριτική έγινε ξαφνικά. Άκουσα για μια σχολή υποκριτικής στο Μεξικό και πήγα. Ο χρόνος που μου έδωσαν για να προετοιμαστώ ήταν τρεις μήνες. Έκανα πρακτική τη γλώσσα 24 ώρες το 24ωρο».

«Στο πρώτο μου πρότζεκτ είχα την τιμή να συνεργαστώ με μεγάλους ηθοποιούς και να παίξω σε πολλές σειρές του Netflix. Πλέον νιώθω μισή Ελληνίδα και μισή Μεξικανή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η ζωή μου θα ήταν αυτή και ότι θα είμαι πλέον τόσο καλά με τον εαυτό μου», κατέληξε η Ντένια Αγαλιανού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzp6svmohcp)