Καλεσμένη στo κανάλι της Zoe Pre στο Youtube βρέθηκε η  Τόνια Σωτηροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου μεταξύ άλλων, μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον γάμο αλλά και την υιοθεσία.

Οι δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου


«Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν δύο άτομα του ίδιου φύλου. Ποιο κράτος; Ποιος άνθρωπος; Ποιοι σε θεσμικές θέσεις μπορούν να κρίνουν αν εγώ έχω το δικαίωμα να ζήσω με όποιον άνθρωπο θέλω και να τον παντρευτώ; Για εμένα στο μυαλό μου είναι ίσο», είπε αρχικά η  Τόνια Σωτηροπούλου.

Και συνέχισε: «Αυτό με την εκκλησία εμένα με πλήγωσε πάρα πολύ γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω. Δεν πιστεύω στην εκκλησία, με την έννοια του φόβου, δεν φοβάμαι μην με τιμωρήσει ο θεός, πιστεύω απλά ότι έτσι είναι η ζωή και έχει και καλές και κακές στιγμές. Όταν ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να συνδεθεί επαγγελματικά και να από τον κόσμο, έχοντας ένα χρίσμα του πνευματικού, δεν θα έπρεπε να προάγει το μίσος, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα λένε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αγαπάνε και να ερωτεύονται».

«Έχω φίλους που είναι ομόφυλα ζευγάρια, προσπαθούν πολλά χρόνια με έναν έννομο τρόπο να υιοθετήσουν παιδί ή να κάνουν με παρένθετη και πραγματικά από όλους μου τους φίλους και στρέιτ ζευγάρια, δεν έχω δει κάποιον να το θέλει τόσο πολύ. Δεν μπορούμε από τη μία να μιλάμε για ισότητα και από την άλλη να λέμε ότι αυτό μας ενοχλεί», κατέληξε η  Τόνια Σωτηροπούλου.