Χωρισμός-βόμβα στη σόουμπιζ. Ο λόγος για τη μελαχρινή καλλονή Χριστίνα Κανελλοπούλου και τον Κώστα Κοκκινάκη, οι οποίοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», δεν είναι πλέον μαζί. Το γνωστό μοντέλο και ο γοητευτικός πολίστας εδώ και αρκετό καιρό περνούσαν κρίση στη σχέση τους, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, εδώ και λίγο καιρό έχουν χωρίσει. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ήταν μια απόφαση που την πήραν από κοινού, αφού δεν υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους, ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο, απλώς η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι ένας από τους αθλητές που το ευρύ κοινό γνώρισε ακόμη καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο «Survivor». Η σχέση του με το εντυπωσιακό μοντέλο έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2018 και από τότε το ζευγάρι δεν σταματούσε τις κοινές εξόδους! Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου ήταν full in love και απολάμβαναν την κάθε στιγμή της σχέσης τους. Η μελαχρινή καλλονή δεν έλειπε ποτέ από το πλευρό του συντρόφου της, ενώ εκείνος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της.

Χριστίνα Κανελλοπούλου: "Μου είπε ότι αξίζω"

Μπορεί η διαφορά ηλικίας να ήταν περίπου 23 χρόνια, αλλά αυτό δεν πτόησε ποτέ το γοητευτικό πολίστα και τη νεαρή καλλονή να ζήσουν ένα θυελλώδη έρωτα! Η Χριστίνα Κανελλοπούλου ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να μπει στο «GNTM», όμως, τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Κώστας Κοκκινάκης, μάλιστα, όπως η ίδια είχε δηλώσει, την είχε στηρίξει σε αυτό το επαγγελματικό βήμα της. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της πασαρέλας ένιωσα καλά και είχα αυτοπεποίθηση, γιατί ήξερα ότι πήγα καλά και μπόρεσα να ακούσω κάποια σχόλια των κριτών και καθησυχάστηκα, λέω “πέρασα”. Δεν σου αιτιολογούν το λόγο που κόβεσαι. Σε μερικά παιδιά το κάνανε, σε εμένα όχι. Αντιλαμβάνομαι ότι έπρεπε να διαλέξουν είκοσι άτομα. Προσωπικά νιώθω ότι αδικήθηκα σε όλη τη διαδικασία. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να δείξω κάτι στην επόμενη φωτογράφιση, αλλά εντάξει. Από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος, θεωρώ ότι η συμπεριφορά μου δεν θα τους έκανε, γιατί είμαι πολύ προσγειωμένη, δεν θα κάνω εύκολα ίντριγκες, οπότε πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο αυτό. Ο Κώστας ήταν υπέρ στο να πάω, ήθελε πολύ. Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου. Δεν απογοητευτήκαμε καθόλου. Μου είπε ότι αξίζω, γιατί ξέρει τον εαυτό μου, το χαρακτήρα μου, τις προσπάθειες που έχω κάνει στο χώρο της μόδας. Ότι δεν πέρασα στο “GNTM”, δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω κάτι άλλο» είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

*Δημοσιεύθηκε στην «Ontime»

- Φωτογραφία: NDP