Την Αθηναϊδα Νέγκα συνάντησε η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» και το νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action 24. Μεταξύ άλλων, η γνωστή κοσμικογράφος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την μακρόχρονη σχέση που διατηρεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

«Κεφάλαιο Σπυρόπουλος, δεν μπορώ να μην το πω. Ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής, ο οποίος έχει μια καριέρα φοβερή πάρα πολλά χρόνια και έχει περάσει δύσκολες φάσεις. Πως είναι για σένα, που ξέρεις και τα πράγματα από μέσα, να είσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο ειδικά τις δύσκολες στιγμές; Πως το σκέφτηκες, πως το περάσατε, πως το ζήσατε;» ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια για να αποκριθεί η καλεσμένη της ως εξής. «Κοίταξε, αυτό είναι ένα θέμα που είναι καλύτερα να μιλήσει ο ίδιος γιατί δεν είναι ένα δικό μου θέμα», απάντησε η Χριστίνα Πολίτη.

1-kostas_spiropoylos_xristina_politi

Θα στήριζα τον Κώστα Σπυρόπουλο σε οτιδήποτε

«Εγώ έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί και έχω τσεκάρει ότι είναι πολύ καλός με τα παιδιά μου και με εμένα, που όταν τον γνώρισα ήταν και σε έναν θίασο όπου τον φορούσαν σε μπλουζάκι οι ηθοποιοί, δηλαδή ήταν πολύ αγαπητός και στον χώρο του, θα τον στήριζα σε οτιδήποτε. Είτε είμαι μαζί του είτε δεν είμαι. Για μένα στη ζωή οι άνθρωποι είναι το πως σου συμπεριφέρονται μέσα στο σπίτι σου. Να σε σέβονται και να σέβονται τα παιδιά σου», ανέφερε αρχικά η η Χριστίνα Πολίτη.


Ήμουν πάντα μητέρα

«Επειδή ήμουν πάντα μητέρα και έχω έναν γιο 30 χρονών, δεν είμαι μια μικρή μαμά που περιφέρει ξαφνικά ένα μικρό παιδί και δημιουργεί είδηση με αυτό ή για μένα η μητρότητα είναι μια είδηση ή κατεβαίνω σαν πασιονάρια ή θα κλαυτώ για κάτι για να δημιουργήσω εντυπώσεις. Λοιπόν, έχω παιδί και ξέρω τι είναι να μεγαλώνεις παιδιά και μεγάλα και να λογοδοτείς άρα γι’ αυτό λέω ότι τους ανθρώπους τους περνά από πολύ πιο σκληρά φίλτρα. Συγχωρώ και πάρα πολλά πράγματα για τα νιάτα. Δηλαδή είμαι ένας άνθρωπος που, ό,τι κι αν μου πεις, δεν με νοιάζει τίποτα», σημείωσε στη συνέχεια η Χριστίνα Πολίτη.

Μου αρέσουν λίγο οι δαρμένοι άνθρωποι

«Ποιο είναι το πιο σκληρό φίλτρο που περνάς τους ανθρώπους; Τι είναι αυτό που δεν συγχωρείς γενικώς, όχι μόνο στην προσωπική σου ζωή;» ρώτησε η Αθηναϊς Νέγκα με την Χριστίνα Πολίτη να παραδέχεται πως «δεν συγχωρώ τον άνθρωπο που είναι ψεύτικος. Δεν μ’ αρέσουν οι άνθρωποι που σκέφτονται κάτι από πίσω και αυτοί που σου κάνουν τους καλούς και προσπαθούν συνέχεια να αξιωθούν. Μου αρέσουν λίγο οι δαρμένοι άνθρωποι, οι λίγο πιο χύμα, οι πιο ανθρώπινοι», είπε στο τέλος η η Χριστίνα Πολίτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: