Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την πορεία του στην τηλεόραση και το «Το Σόι σου» ενώ εξέφρασε και το «παράπονο» που έχει από τον Γιώργο Λάνθιμο, που δεν προσλαμβάνει Έλληνες ηθοποιούς στις μεγάλες παραγωγές του.


Γιατί ο Γιώργος Λάνθιμος δεν παίρνει έναν Έλληνα ηθοποιό;

«Να αφήσουμε κάπου ένα βιογραφικό. Του το χτυπάω αυτό του Γιώργου, γιατί δεν παίρνει έναν Έλληνα ηθοποιό στις παραγωγές του; Αστειεύομαι βέβαια γιατί είναι ένας ολόκληρος μηχανισμός για να δουλέψει κανείς στο Χόλιγουντ. Έχει κάνει "παπάδες", τι να κάνουμε τώρα και μπράβο του» ανέφερε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

1-meleths-hlias-2

Έχω κάνει διαφήμιση, τώρα μας ενόχλησε;

«Έχω κάνει δοκιμαστικά για παρουσίαση, αλλά μου φαντάζει δύσκολο. Εμείς οι ηθοποιοί νιώθουμε μια ασφάλεια όταν έχουμε ένα κείμενο. Εννοείται ότι πάω σε δοκιμαστικά για ρόλους, δεν είμαι ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Έχω κάνει διαφήμιση, τώρα μας ενόχλησε;», σημείωσε στην πορεία, ο Μελέτης Ηλίας.


«Το Σόι σου» μ' έχει στιγματίσει

Αναφορικά με τις επαναλήψεις της σειράς «Το σόι σου», ο ηθοποιός σχολίασε χωρίς περιστροφές. «Στιγματίζεσαι κακά τα ψέματα. Έχω νιώσει το άγχος για το αν θα μπορούσα να κάνω δραματικό ρολό μετά το "Σόι". Νιώθω ότι οι επαναλήψεις είναι πολλές. Όταν με βλέπω σκέφτομαι "ήμουν νιος και γέρασα". Η κόρη μου είναι φαν χρόνια, ο γιος μου τώρα το ανακαλύπτει και η γυναίκα μου μου νοσταλγεί "Το σόι" γιατί ήταν τότε τρυφερές χρονιές, είχαμε τα μωρά μας μικρά», τόνισε ο Μελέτης Ηλίας.

Έχω απαντήσει σε σχόλια στο Social media

«Μου έχουν γράψει: "μας έχει κουράσει και αυτός, έλα μωρέ τον σάχλα. Και τι παριστάνει;". Έχω απαντήσει σε σχόλιο που έλεγε "τον βαρεθήκαμε τον Μελέτη καλύτερα να πάει σπίτι του". Απάντησα ότι "πολύ θα το ήθελα αλλά δεν με αφήνει η γυναίκα μου"», είπε κλείνοντας ο Μελέτης Ηλίας, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στα social media.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: