Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ντουμπάι, παρά τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει για επίδειξη πλούτου, από όσα έχει αναρτήσει τελευταία.

Η instagrammer και ηθοποιός δεν σταματάει να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις υπερπολυτελείς διακοπές της και το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2024, έκανε ακόμη μια ανάρτηση.

Δείτε ακόμη - Αθηνά Οικονομάκου: Παρά τις αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια, ανέβασε ξανά βίντεο από τις χλιδάτες διακοπές της

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, εμφανίζεται σε ένα πάρτι να διασκεδάζει χορεύοντας, μέσα σε μία μάξι κόκκινη και εξώπλατη λαμπερή τουαλέτα.


Δείτε το βίντεο



Οι αναρτήσεις της που προκαλούν θυμό

Η  ηθοποιός ανάρτησε ένα κλίπ από την περιήγησή της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, για διαφημιστικό σκοπό. Η ίδια καταγράφει με την κάμερα του κινητού της, όλους τους χώρους του υπερλούξ δωματίου, από τη στιγμή που περνά την πόρτα της εισόδου.


Το βίντεο, προκάλεσε οργή σε αρκετούς από τους followers της, που της ζήτησαν να σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις, όταν «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας». Την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου και εξέφρασαν το παράπονό τους. Από την άλλη, ορισμένοι υπερασπίστηκαν την ηθοποιό και πλέον instagrammer, απαντώντας σε όσους την επέκριναν, ότι είναι δική τους επιλογή να την παρακολουθούν στα social media και πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι μέρος της δουλειάς της.

Δείτε επίσης - Απτόητη η Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα ανάρτηση στο Instagram μετά το “κύμα” οργής για επίδειξη πλούτου - Ανέβασε και άλλες φωτογραφίες από το Ντουμπάι

«Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;» της γράφουν. «Δεν τα έκλεψε, δικά της λεφτά είναι» αναφέρουν από την άλλη, τα σχόλια που είναι υπέρ της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:


1-athina-oikonomakou-diakopes-ntoybai-instagram-1
1-athina-oikonomakou-diakopes-ntoybai-instagram-2
1-athina-oikonomakou-diakopes-ntoybai-instagram-3
1-athina-oikonomakou-diakopes-ntoybai-instagram-4
1-athina-oikonomakou-diakopes-ntoybai-instagram-5
1-athina-oikonomakou-diakopes-ntoybai-instagram-6