Το παράπονό της προς την εκπομπή «Breakfast@Star» εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας 12/02/2024 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη δική της εκπομπή.

Δείτε ακόμη - Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: "Ό,τι είχα να πω, το είπα – Δεν θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανέναν" (Βίντεο)


Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε γιατί στην εν λόγω εκπομπή παίζουν κάθε μέρα κάποιο θέμα με αρνητικό πρόσημο για την ίδια.


Γιατί κάθε μέρα έχουν κάτι αρνητικό για μένα;

«Με το Star αδελφάκια δεν είμαστε; Γιατί το "Breakfast@Star" κάθε μέρα έχει κάτι αρνητικό για μένα; Χρήστο μου; Στην αρχισυνταξία να το πω και το "Star". Δε γίνεται από αγάπη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να πουλάει, αλλά κάθε μέρα κάτι αρνητικό για την Κατερίνα; Τέλος πάντων, δε θα ασχοληθώ καν» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος, θα πρεπει να αναφέρουμε ότι ο Χρήστος Αϊβαλιώτης που είναι ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Breakfast@Star» για χρόνια ήταν στην αρχισυνταξία της εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: