Νέα διάσταση παίρνει η κόντρα του Γιάννη Βαρδή και την τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Φιλοθέης Μωβ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα η Φιλοθέη Μωβ κινείται νομικά εναντίον του Γιάννη Βαρδή με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή για την ίδια και την Κοινωνική Κουζίνα του Άλλου Ανθρώπου.

Φιλοθέη Μώβ: «Δεν μπορείς έτσι απλά να βγαίνεις και να συκοφαντείς»


«Θα ήθελα να σου πω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί πάρα πολλή λάσπη, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να αποδειχτούν σε μία δικαστική αίθουσα. Οπότε αποφάσισα ότι για να μπορέσω να υπερασπιστώ την προσωπικότητά μου και το έργο του Αντώνη θα πρέπει όλα αυτά να ειπωθούν σε μια αίθουσα δικαστηρίου και να παρθεί μία απόφαση, έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι δεν είναι συκοφαντίες. Συνεχίζει έτσι ένας πόλεμος ανελέητος. Πράγματα από την προσωπική μου ζωή δεν θα έπρεπε να τα χρησιμοποιούν δημόσια στα λαϊκά δικαστήρια.

Δεν μπορείς έτσι απλά να βγαίνεις και να συκοφαντείς. Ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός, η ελληνική δικαιοσύνη. Προσπάθησα να είμαι διακριτική, δεν μου αρέσει να βγαίνω μπροστά. Κάπου υπάρχουν κάποια όρια. Έχω ήδη κινηθεί νομικά. Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και στον Γιάννη και σε όποιον με συκοφαντεί» ανέφερε η Φιλοθέης Μωβ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz30y6t10lkp)