«O έρωτας αναμοχλεύεται σε μία σχέση. Είναι λίγο σαν ένα πλυντήριο συναισθημάτων που συνεχώς κάνει στροφές, σταματάει, κάνει στροφές, σταματάει…» είναι το μότο της Κλέλιας Ανδριολάτου, που ουσιαστικά γνωρίσαμε από το «Maestro». Όμως, η νέα καυτή της φωτογράφιση -και σε ασπρόμαυρες και σε έγχρωμες πόζες, για να διαλέξετε- αυτές τις μέρες είναι το hot topic στις ανδροπαρέες.

 Το κουκλί της υποκριτικής πρόσφατα φωτογραφήθηκε πιο ξανθιά από ποτέ, τόπλες στο σαλόνι της. Αλλά το «φρέσκο» shooting όπου αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της έγινε viral. Όχι τυχαία, αφού απογειώνει το sexiness.

Πού τη βρίσκουμε αυτήν την περίοδο και ποια είναι τα επόμενα πλάνα της; Καταρχάς ανυπομονεί για εκ νέου γυρίσματα στους Παξούς, την Κέρκυρα, και στην Αθήνα, για τη συνέχεια του «Maestro» - το οποίο το πιθανότερο είναι να «σπάσει» σε δύο μέρη. Δηλαδή, να δούμε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν ορισμένα επεισόδια και να ολοκληρωθεί ο επόμενος και τελευταίος κύκλος από το φθινόπωρο και μέχρι το πρώτο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Περιμένοντας, δεν έχει αφήσει το θέατρο. Μετά τις «Πεταλούδες στο στομάχι», τη βλέπουμε με τον Πάνο Παπαδόπουλο στον θρυλικό «Εραστή» του Χάρολντ Πίντερ, με φόντο το «Θέατρο του Νέου Κόσμου».

Επιπλέον, φωτογραφήθηκε για την καινούργια καμπάνια -ενόψει της αυριανής γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, φυσικά- για την εταιρεία κοσμημάτων της οποίας είναι μούσα και αυτή τη χρονιά. Με τη συγκεκριμένη εταιρεία δρομολογεί συνέχεια συνεργασίας, ενώ παράλληλα είναι πολλές οι φίρμες που της τάζουν χρυσάφι, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί της.

Ωστόσο, εκείνη μελετάει προσεκτικά τα επόμενά της βήματα. Θέλει να είναι άλφα επιπέδου. Ποσώς την ενδιαφέρει να θησαυρίσει εάν το προϊόν που πρόκειται να διαφημίσει δεν ανταποκρίνεται στα δικά της μέτρα.

*Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»