Για την εκπομπή της, Οδός Ζαρίφη 2, αλλά και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πώς έχει σκοπό να την περάσει, μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στους δημοσιογράφους.


«Είμαι καλά, είμαι νταμάρι, αντέχω. Στο τέλος της φετινής σεζόν θα μετρηθούμε, θα στοιχηθούμε να δούμε πόσοι επιβιώσαμε. Εννοείται ότι μετά από 4 μήνες έχουμε βρει τα πατήματά μας», είπε για την πορεία της εκπομπής της, η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε:

«Δεν σου δείχνει εύκολα η φετινή σεζόν τι πρέπει να κρατήσεις και τι να πετάξεις. Αυτό που σου πουλάει στη σκαλέτα τη μία μέρα, την άλλη δεν σου πουλάει και λες: τι να το κάνω, το κρατάω ή όχι;

Φέτος τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν μία άρνηση στην παρακολούθηση. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε υπομονή, όπως και οι ιθύνοντες των καναλιών. Η τεχνολογία προχωράει, οπότε πρέπει να προχωρήσει και στο κομμάτι των μετρήσεων».

«Και ποιος δεν κάνει κουτσομπολιό στην τηλεόραση; Το θέμα είναι ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι. Είμαι υπέρ της άποψης «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» αλλά είμαι και της άποψης ότι «ομάδα που παραμένει είναι ομάδα που θέλει να είναι μαζί», τόνισε, η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ξέρω πώς είναι να έχεις τη φιλοδοξία να θέλεις κι εσύ… τιμόνι. Παρτ’ το, αγάπη μου, το τιμόνι… προσοχή στις στροφές. Εννοείται ότι θα ξαναγύριζα σε πάνελ, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ», απάντησε σε ερώτηση, η Κατερίνα Ζαρίφη

«Για του  Αγίου Βαλεντίνου δεν σχεδιάζω απολύτως τίποτα. Θα σαπακιαστώ στον καναπέ, ξεχειλωμένη πιτζάμα, θα είναι και γουρουνοday. Θα πάρω ένα ωραίο ντελίβερι και θα είναι το γκομενικό του τα διπλόπιτα. Ο σύντροφος θα λείπει», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη  για το πώς σκοπεύει να περάσει την ημέρα του έρωτα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3stsertt89)