Τη φάρσα που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της το πρωί της Τετάρτης 14/02/2024.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια που εδώ και λίγο καιρό έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα δώρο για τη νέα του κοπέλα, προκειμένου να δει αν θα δεχόταν αμέσως να τον βοηθήσει.

1-katerina-kainoyrgioy-farsa


Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Ο Ουγγαρέζος μου έκανε μια φάρσα χθες, νομίζω για το Youtube του Fipster. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, εγώ δεν ήμουν και στα καλύτερά μου, είχα κάτι δικά μου, κλασικά. Δε το σήκωνα. Με πήρε 5 φορές, και λέω, ας το σηκώσω. Μου λέει, “που είσαι; Μπορείς να έρθεις τώρα να με βρεις;”, τον ρώτησα αν έγινε κάτι σοβαρό.

Και μου είπε ότι τα έχει φτιάξει με μια κοπέλα, είναι από τον χώρο, πολύ γνωστή και θα μου πει από κοντά ποια είναι. Μου λέει, “θέλω να πάρω ένα δώρο και θέλω τη βοήθειά σου. Ντύσου και έλα Κολωνάκι”. Του είπα ότι ήμουν στο Κολωνάκι, έτσι κι αλλιώς, στο σπίτι μου, ότι ντύνομαι και τον ρώτησα αν θέλει να κανονίσω καμία έκπτωση σε κανένα μαγαζί.

“Ναι, οκ, κανόνισε” μου λέει, και λέω κι εγώ “εντάξει, κλείσε να ντυθώ και σε παίρνω σε πέντε λεπτά”. Μετά με πήρε πίσω και μου είπε ότι μου έκανε πλάκα για να δει αν θα έλεγα “ναι” αμέσως. Ήμουν ετοιμοπόλεμη, τι να κάνω; Λέω, βρήκε κοπέλα ο Ουγγαρέζος, να βοηθήσω» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: