Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Τζούλη Αγοράκη, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Η γοητευτική δημοσιογράφος αναφέρθηκε, Τζούλη Αγοράκη μεταξύ άλλων, με πλήρη αισιοδοξία για την επόμενη μέρα της περιπέτειας υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο του μαστού.

Όσα είπε η Τζούλη Αγοράκη

Πιο συγκεκριμένα, η  Τζούλη Αγοράκη εξομολογήθηκε πως «η ρήση «ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό» είναι απόλυτα αληθινή, το βλέπουμε να συμβαίνει. Όταν περάσεις δηλαδή από τη δυσκολία, σε οπλίζει η ίδια η δυσκολία με μια δύναμη που δεν την ξέρεις ότι την έχεις, σχεδόν θεϊκή, για να τα βγάλεις πέρα. Μετά συνήθως καταρρέεις, έτσι είναι τα στάδια. Όταν όμως συνειδητοποιείς ότι αυτό τελείωσε, έχεις μια τεράστια επιβιωτική δύναμη. Είναι σαν να σου δίνει και η ζωή ένα γαλόνι».

«Επειδή τα πράγματα λειτουργούν καμιά φορά με το δις εξαμαρτείν, δηλαδή όταν έχεις ένα πρόβλημα έρχεται και ένα άλλο, η ζωή μετά σου δίνει και μαζεμένες τις χαρές από δίπλα. Το έχω δει».

«Ο Πικάσο έλεγε ότι «πριν ζηλέψεις μια ζωή, πρέπει να την ζήσεις τουλάχιστον 24 ώρες». Αυτό με τα social media είναι μια τεράστια παγίδα! Φυσικά και δεν θα βγω να κλαίω, να λέω «αχ το δράμα μου». Θα βγάλω την στιγμή μου την ωραία, την λαμπερή, γιατί θέλω να δείξω και στους άλλους την χαρά. Φυσικά όμως δεν μπορείς να είσαι έτσι συνέχεια, το ότι γράφω λοιπόν δείχνει ότι έχω και κάποια σκοτάδια να διαχειριστώ» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η  Τζούλη Αγοράκη στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz4wtz8ar71l)