Με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Έκτο πάτωμα» και τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς που θα συμμετέχει, η Μαριαλένα Ροζάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Η Μαριαλένα Ροζάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Καφέ της Χαράς» μίλησε για την καθημερινότητα με την 2,5 ετών κόρη της, αλλά και για το πώς βίωσε η ίδια τον χωρισμό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όσα εξομολογήθηκε η Μαριαλένα Ροζάκη

«Προσπαθώ να χαίρομαι την κάθε μέρα με την κόρη μου, με όλες τις δυσκολίες που έχει η ηλικία και τις μεγάλες απαιτήσεις, γιατί και εγώ προσπαθώ και να δουλεύω, και να είμαι κοντά της, και να τα προλαβαίνω όλα. Πάντα η πιο δύσκολες στιγμές, είναι οι φορές που μπορεί να έχει πυρετό και να δουλεύεις… Τώρα είναι 2,5 ετών.

Φυσικά και θα ήθελα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, απλώς πια, θα είμαι πολύ πιο επιφυλακτική, θέλω να είμαι πολύ πιο σίγουρη. Δε θα φέρω εύκολα σε επαφή έναν άνθρωπο με το παιδί μου. Φυσικά και είναι δύσκολο να χωρίζεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Με έναν τρόπο, δε το ξεπερνάς ποτέ. Προσπαθώ όμως να συγκεντρώνομαι στο θετικό, και είναι πιο σπουδαίο και πιο μεγάλο το δώρο της ύπαρξης του παιδιού μου. Γι’ αυτό και δε το άφησα να με ρίξει κάτω και να μου μαυρίσει εκείνη την περίοδο» είπε η Μαριαλένα Ροζάκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz4pf2k15yfd)