Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή τις εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. 


Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη τραγουδίστρια, Ιλένια Ουίλιαμςκλήθηκε να μιλήσει για τον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Ουγγαρέζο και τις ευχές που του έστειλε για τα γενέθλια του.


Η εξομολόγηση της Ιλένιας Ουίλιαμ

Ειδικότερα, η Ιλένια Ουίλιαμς  παραδέχθηκε αρχικά πως «βέβαια και έστειλα μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλια του, εννοείται. Σιγά όμως μην πω δημόσια τι ευχήθηκα στον Δημήτρη! Εννοείται, όμως, πως σε ανθρώπινο επίπεδο έστειλα μήνυμα για ευχές. Φυσικά, δεν το συζητάμε αυτό».

«Πως τον βλέπεις στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ του Alpha για να αποκριθεί η όμορφη τραγουδίστρια ως εξής. «Να πω την αλήθεια μου, δεν βλέπω τηλεόραση. Αν πω ότι βλέπω, θα πω ψέματα. Από αυτό το ελάχιστο όμως που έχω δει, μου αρέσει πολύ αυτή η παρέα που έχουν φτιάξει στην εκπομπή. Του ταιριάζει πάρα πολύ. Όπως θεωρώ ότι θα του ταίριαζε να κάνει και κάτι μόνος του».

«Πάντα θεωρώ ότι ήταν αυτή η ώρα (σ.σ. να κάνει κάτι μόνος του). Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι σε κάτι που τον κάνει ευτυχισμένο και να είναι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και για έναν άνθρωπο που τον αγαπάς, θέλεις να είναι καλά σε οτιδήποτε αισθάνεται εκείνος καλά. Σε αυτό» συμπληρώνει, με χαμόγελο, η Ιλένια Ουίλιαμς στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz4pycphiy2x)