Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα, όπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την παρουσιάστρια τραγουδίστρια για τον σκύλο που είχε αποκτήσει όσο ήταν μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Κούπερ, που τον βλέπουμε σχεδόν καθημερινά στην εκπομπή «Ελένη».

«Είναι πλέον ο σκύλος του. Τον είχαμε πάρει μαζί, ήταν το δώρο για τη γιορτή μου. Τελικά έμεινε στον Δημήτρη και ήταν πολύ σωστό που έμεινε στον Δημήτρη», είπε η Ιλένια Ουίλιαμς για τον Κούπερ.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η ίδια υποστήριξε: «Είμαι πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, θα ήθελα πάρα πολύ να ερωτευτώ. Για να ανακοινώσω μια σχέση δεν χρειάζεται να περάσει από εξετάσεις. Είμαι 10 χρόνια στον χώρο και αν ψάξεις για μένα έχει πολύ ψωμί. Σχέση και χωρισμός. Δεν θα ήθελα να ξαναπασχολήσω με τα προσωπικά μου και να κλέψει από τη δουλειά μου», είπε αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε νέα σχέση.