Η Καίτη Γαρμπή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Zoe Pre, στο κανάλι της στο Youtube.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για όλους και για όλα, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην υποκρισία που δείχνουν ορισμένοι καλλιτέχνες προς τον κόσμο και στη σχέση της με τις γυναίκες. «Παρατηρώ ότι στην εποχή μας ο κόσμος τελικά, ενώ έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό, εκείνοι να βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω», δηλώνει η Καίτη Γαρμπή.

«Αυτό εμένα με ενοχλεί πολύ, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος, που φέρεται άσχημα στους γύρω του και έχει και πολλά κολλήματα», συνεχίζει η τραγουδίστρια. «Να λέω, ας πούμε, ότι όλοι μου οι φίλοι εμένα είναι γκέι και ότι τους υποστηρίζω και τελικά από πίσω να τους "θάβω" και να τους απεχθάνομαι», επισημαίνει η Καίτη Γαρμπή στην κάμερα της εκπομπής «Κρίμα».

«Θαυμάζω τις γυναίκες και κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι. Τις ερωτεύομαι όμως πλατωνικά, δεν θα 'θελα να κάνω σεξ μαζί τους. Δεν θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η τραγουδίστρια. «Νιώθω άβολα όταν πηγαίνουμε κάπου έξω και για να με τιμήσουν παίζουν δικά μου τραγούδια. Τους ζητάω πάντα να χαμηλώσουν λίγο τη μουσική. Στις αγενείς και αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απαντάω. Πρέπει να έχεις όρια, δεν μπορεί να σε ρωτάει κανείς τα πάντα ασέβαστα. Κάποια πράγματα είναι προσωπικά», υπογραμμίζει η Καίτη Γαρμπή.


Για τα ομόφυλα ζευγάρια που τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα

«Θέλω να ξέρω ότι αυτό που βλέπω στους συνεργάτες μου, αυτό είναι. Δεν μπορώ να ξέρω ότι πίσω από αυτό κρύβεται κάτι άλλο, δηλαδή ότι μπορεί να είναι ένας κακός άνθρωπος, ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ένας κολλημένος, ένας ρατσιστής. Παρατηρώ όμως ότι σε αυτή την εποχή που ζούμε, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Και συνέχισε: «Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι άλλο, εγώ θα ντρεπόμουν να δείχνω ότι είμαι μια με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος. Το να κάθομαι ας πούμε να λέω ότι όλοι οι φίλοι μου είναι γκέι και από πίσω να τους θάβω και να τους απεχθάνομαι. Έχω πολλούς συνάδελφους που κάνουν αυτό το πράγμα».

Όσον αφορά στη στάση της Εκκλησίας απέναντι στα ομόφυλα ζευγάρια, η Καίτη Γαρμπή σχολίασε: «Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στην Εκκλησία για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τι σχέση έχει αυτό με την πίστη; Εδώ μιλάμε για αγάπη και όταν μιλάμε για αγάπη δεν κάνουμε τέτοιους διαχωρισμούς. Αν δύο άνθρωποι αγαπιούνται και είναι του ίδιου φύλου, για εμένα είναι μια χαρά. Όλα αυτά είναι αστεία και παλιομοδίτικα. Όταν μιλάμε για αγάπη είμαστε όλοι ίσοι. Γι' αυτό δεν γαβγίζουμε τόσο καιρό;».

«Είναι φυσικό να αγαπώ τους συνανθρώπους μου και να θέλω να τους στηρίζω, ειδικά αυτούς που χτυπιούνται άδικα. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο τρανς, γκέι, μου φαινόταν το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου. Το μόνο που τους ρωτούσα ήταν το “πώς ξεκίνησε όλο αυτό”. Είμαι η πρώτη που στηρίζω και υποστηρίζω», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Καίτη Γαρμπή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5gxi38iish)
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5izopstfap)