Η Φιλαρέτη Κομνηνού κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τα δεκάδες ταξίδια της, την μητρότητα στα μόλις 23 χρόνια της και τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου.


«Στα 23 έκανα τον γιο μου, έχω μπει στην λογική της οικογένειας, του ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δεν ήταν συνειδητή η απόφαση να κάνω παιδί, απλά ήμασταν ερωτευμένοι και έμεινα έγκυος. Ευτυχώς κρατήσαμε το παιδί.



Ο γιος μας είναι το παιδί του έρωτά μας. Ήμουν μικρή, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει μητρότητα. Τον πρώτο καιρό που έκλαιγε, έπαιρνα τη μητέρα μου και τη ρώταγα τι να κάνω με αυτό το παιδί. Είναι γνώριμο αυτό στις μαμάδες. Ουσιαστικά μέχρι τα 30 εγώ πέρασα αυτή τη φάση της ζωής μου. Μετά κατά κάποιον τρόπο έζησα ένα είδος νιότης και εφηβείας, ξεγνοιασιάς» εξομολογήθηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5roe9jtqm9)


Η Φιλαρέτη Κομνηνού αναφέρθηκε και στον νέο της ρόλο… ως γιαγιά: «Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμ

Συμπεριφέρεται στο μωρό με μια ωριμότητα που για μένα είναι αποκαλυπτική. Κάνω και babysitting για να βγουν. Τώρα αρχίζει το μωρό και επικοινωνεί. Η αθωότητα του μωρού στο βλέμμα είναι μεγάλη ιστορία».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5rqpgl8n35)