Τη Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε τηλεφωνικά η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής (16/2) στον αέρα του Alpha. Οι δύο παρουσιάστριες συνομίλησαν με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του J2US, αφού καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.

Αφού η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε την αγάπη και τη χαρά της για την επιστροφή του δημοφιλούς μουσικού show, δέχθηκε μία αιφνιδιαστική ερώτηση από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αφορούσε στο τηλεοπτικό της μέλλον για την επόμενη σεζόν.

Η αδιάκριτη ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου


«Σίσσυ, να σου πω μιας και σε έχω εδώ… Τώρα δεν είναι και ωραίο, επειδή είναι και η Δανάη απέναντι… δεν εννοώ βέβαια ότι θα φύγει κάποιος αλλά τέλος πάντων… Υπάρχει μια φημολογία ότι μπορεί το Σαββατοκύριακο το δικό σας να γίνει καθημερινό του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.


Παράλληλα, απευθυνόμενη στον Νίκο Κοκλώνη, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε: «Καλά, εσύ θα έχεις δύο πρωινές εκπομπές απέναντι; Α, έχεις και τώρα στο ΟΡΕΝ…». Η «πληρωμένη» απάντηση του παρουσιαστή ήρθε άμεσα, αφού δεν έχασε την ευκαιρία να της πει: «Θα έχω αν πας εσύ Σαββατοκύριακο», ξεσπώντας σε γέλια. «Μη χειρότερα, καλέ», αντέδρασε γελώντας η Σίσσυ Χρηστίδου. «Θέλεις; Να κάνω αν είναι τα πλάνα μου για του χρόνου… να ξεκουράζομαι κιόλας μέσα στη βδομάδα, μ’ ακούει ο Alpha;», σχολίασε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Νίκο Κοκλώνη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz6fk3bqrh6x)