Η Ζιζέλ Μπούντχεν φαίνεται ότι ζεί έναν νέ έρωτα, αυτή την φορά με τον προπονητή της στο ζίου-ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε. Αυτό τουλάχιστον διαδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο, μάλιστα, και για θερμά φιλιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη γειτονιά τους στο Μαϊάμι.

«Είναι βαθιά ερωτευμένοι», δήλωσε μια πηγή στην Page Six, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι μένει τακτικά μαζί. Η πηγή, επίσης, είπε ότι τους είδε να φιλιούνται το βράδυ της Τετάρτης. Το σούπερ μόντελ είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Vanity Fair τον Μάρτιο του 2023 για τις φήμες ότι βγαίνει με τον Βαλέντε: «Είναι ο δάσκαλός μας και, το πιο σημαντικό, είναι ένα άτομο που θαυμάζω και που εμπιστεύομαι. Είναι τόσοκαλό να έχω αυτού του είδους την ενέργεια, να έχω τα παιδιά μου γύρω μου αυτού του είδους την ενέργεια».


Πάντως, ο προπονητής της, Χοακίμ Βαλέντε φωτογραφίζεται τακτικά με την Ζιζέλ και τα παιδιά της, από τότε που ανακοινώθηκε το διαζύγιό της από τον πρώην αστέρα του NFL, Τομ Μπρέιντι, τον Οκτώβριο του 2022.

Άλλες πηγές κοντά στο ζευγάρι δήλωσαν ότιτο ζευγάρι έχει «συναισθηματική σχέση» αφού γνωρίστηκαν πριν από χρόνια. Επιπλέον, πηγές που γνωρίζουν το μοντέλο είχαν προηγουμένως επιμείνει ότι δεν ήταν μαζί. Η Ζιζέλ δημοσίευσε μάλιστα μια αινιγματική ατάκα στο Instagram αφού είχε φωτογραφηθεί με τον εκπαιδευτή ζίου-ζίτσου πριν από σχεδόν έναν χρόνο που έγραφε: «Όλα όσα ακούμε είναι μια γνώμη, όχι ένα γεγονός. Όλα όσα βλέπουμε είναι μια προοπτική, όχι η αλήθεια».