Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον καρκίνο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και αναφέρθηκε στους καρκινοπαθείς, αλλά και τον Νίκο Ξυλούρη, που έφυγε από τη ζωή, «χτυπημένος» από την αρρώστια.



1-giannhs-zoyganelhs-instagram

Οι περισσότεροι καρκινοπαθείς επιβιώνουν

«Πλέον, οι περισσότεροι καρκινοπαθείς επιβιώνουν, με αποτέλεσμα ακόμα και αυτοί που θα νοσήσουν να έχουν αυτή την αισιοδοξία και να μπορούν να ισορροπήσουν καλύτερα με τη νόσο τους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Με νοιάζει αν θα χάσει ο άνθρωπος τη ζωή του

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν χάνουν οι άνθρωποι τους ανθρώπους τους, αλλά με νοιάζει αν θα χάσει ο άνθρωπος τη ζωή του. Όταν "φεύγουν" κάποιοι, δεν κλαίμε για αυτούς που "φύγανε", κλαίμε για αυτόν που χάνουμε. Και είναι πολύ εγωιστικό αυτό», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός, τον θάνατο.


Έπαθα σοκ για τον Νίκο Ξυλούρη που έφυγε από καρκίνο

Όσο για τον Νίκο Ξυλούρη, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Όταν συνεργαζόμουν μαζί του, έπαθα σοκ, που έφυγε από τον καρκίνο. Ένας γιατρός μου είχε πει τότε πως αν νοσούσε δέκα χρόνια μετά, δεν θα πέθαινε. Έπαθα πλάκα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Με τη στάση μας προδιαγράφουμε τη ζωή μας

«Είμαι οπαδός της ειμαρμένης, με τη στάση μας προδιαγράφουμε τη ζωή μας. Ο μόνος εξουσιαστής που δέχομαι στη ζωή μου είναι ο γιατρός. Εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα, διότι δεν έχω την επιστημονικότητα για να αντιμετωπίσω αυτά τα πράγματα. Ευτυχώς, οι επιστήμες εξελίσσονται από τη φύση τους», πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: