Μια νέα κόντρα φαίνεται πως αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Μαρία Μπακοδήμου, όταν η δεύτερη σχολίασε μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ τις δηλώσεις του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την παρουσιάστρια του Alpha.

Δείτε ακόμη - Μαρία Μπακοδήμου: "Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση" (Βίντεο)


Η Κατερίνα Καινούργιου είδε τα σχόλια της Μαρία Μπακοδήμου και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 19/02/2024 μέσα από το «Happy Day» όλα όσα συνέβησαν αυτό το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.


Δεν καταλάβαμε τι συνέβη

«Προσπαθώντας να δούμε το απόσπασμα με προσοχή, δεν καταλάβαμε τι συνέβη. Πιο πολύ θεώρησα αιχμηρό αυτό που είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τις απολαβές της Κατερίνας παρά το "μέσα έπεσε". Μου φάνηκε ότι αυτό το είπε ειρωνικά, ότι "δεν έπεσε μέσα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος". Άρα την υποστήριξε. Η Κατερίνα είναι όντως πολύ ακριβοπληρωμένη και καλά κάνει, γιατί είναι πολύ επιτυχημένη», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Η Κατερίνα λειτουργεί παρορμητικά

«Αυτό που έχω καταλάβει, γιατί κι εγώ με την Κατερίνα είχαμε κάποιες κόκκινες στιγμές, είναι ένα κορίτσι που λειτουργεί παρορμητικά. Το παθαίνω κι εγώ. Πριν βάλεις τις μπλε φατσούλες, πρέπει να τσεκάρεις “το είπε έτσι;”», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεσα από την εκπομπή της «Happy Day» του Alpha.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: