Η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου μίλησε τηλεφωνικά με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε τον χωρισμό από την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.


Δείτε ακόμη - Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης : Ξαφνικός χωρισμός για το ζευγάρι – "Το διαζύγιό μας είναι συναινετικό"


Την Τρίτη θα λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης

«Έκανα μια ανάρτηση η οποία είναι σχετική με τα παρελκόμενα. Δηλαδή την Τρίτη έχω κανονίσει με τον κύριο Αντωνίου, τον συμβολαιογράφο, να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε» ανέφερε ο Βασίλης Δημάκης στον ΑΝΤ1.
vasilis-dimakis

Ήταν το καλύτερο για εμάς και για άλλους τρίτους

«Τα όνειρα συνήθως λένε τα κάνουν οι κοιμισμένοι, τέλος πάντων, που αυτό δεν πάει να πει κάτι. Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερτιμηθούν από κανέναν μας. Τουλάχιστον από την πλευρά μου σίγουρα και δεν μας επιτρέπουν για κανένα λόγο να είμαστε μαζί άλλο πια. Και είναι μια γυναίκα που αγαπάω, που αγάπησα και θα συνεχίσω να αγαπώ. Όπως κάθε γυναίκα που της είπα ότι την αγαπώ, γιατί όταν λες σ’ αγαπώ, σημαίνει ότι την αγαπάς. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, εκτιμώ, σέβομαι. Το καλύτερο για όλους μας είναι αυτό και για εμάς και για άλλους τρίτους, ίσως…» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Δημάκης για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου.


Δεν υπάρχει επανασύνδεσης

Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο Βασίλης Δημάκης ήταν ξεκάθαρος. «Δεν υπάρχει (περίπτωση επανασύνδεσης), παροδικά είναι τα φαινόμενα τα καιρικά. Όταν αποφασίζεται κάτι, αποφασίζεται. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο, για κανέναν λόγο».

Υπάρχουν λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν

Για την κρίση στη σχέση τους, ο Βασίλης Δημάκης αποκάλυψε ότι ξεκίνησε από την παραμονή της πρωτοχρονιάς. «Παραμονή Πρωτοχρονιάς και έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα (πρόβλημα), ούτε συννεφάκι καν. Τα μόνα συννεφάκια που υπήρξαν, ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί και ονειρευόμασταν χίλια δυο πράγματα. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας. Δεν αφορά, σας λέω, τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου ή κάποιος σύντροφος νέος της. Απλά σας λέω, είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν για κανένα λόγο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Σοφία Βόσσου: Η πρώτη αντίδρασή της μετά την είδηση του χωρισμού της κόρης της