Η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για την κόρη της, Ερασμία Μάνου, που χώρισε από τον Βασίλη Δημάκη, αναφέρθηκε στους γονείς της.

Ίσως ενδιαφέρει - Σοφία Βόσσου για Βασίλη Δημάκη μετά τον οριστικό χωρισμό: "Του εύχομαι κάθε καλό" (Βίντεο)


Δεν με αφορά καθόλου η άποψή τους

«Είμαι 38 χρονών, θα ρωτήσω τη γνώμη των γονιών μου, αλλά δεν με αφορά καθόλου η άποψή τους για το τι θα κάνω στην προσωπική μου ζωή. Δεν με επηρεάζει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δεν με αφορά καθόλου τι θα πουν

«Θα ακούσω την άποψη των γονιών μου, αλλά δεν με αφορά καθόλου τι θα πουν για την προσωπική μου ζωή», υπογράμμισε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.


Άσε, έφαγα τα μούτρα μου

«Επίσης δεν μπορώ γιατί μου έχει συμβεί κι εμένα με τους γονείς μου και προσφάτως να πουν "σ' τα λέγαμε εμείς". Εγώ αυτό δεν το μπορώ, το θεωρώ μέγα λάθος, γιατί να το πεις; Άσε, έφαγα τα μούτρα μου. Μελλοντικά θα έχω μία καλύτερη επιλογή...», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ακόμη - Όταν η Κατερίνα Καινούριου έλεγε πως η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον πρώην σύντροφό της (Βίντεο)

Και όλα αυτά η Κατερίνα Καινούργιου τα είπε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί στα social media και στη συνέχεια στις τηλεοπτικές εκπομπές με το στιγμιότυπο του τρυφερού ενσταντανέ της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε βραδινή τους έξοδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: