Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησαν τόσο για τη συμμετοχή τους στο J2US, τη σχέση τους και ο παραολυμπιονίκης συγκλόνισε μιλώντας για το ατύχημα με τρένο από το οποίο έχασε τα δυο του πόδια.

Αρχικά, ο Γιάννης Σεβδικαλής είπε: «Ήταν το 2012 στο Γκάζι στην Ιερά Οδό και Κωνσταντινουπόλεως. Είναι πολύ επικίνδυνα εκεί γιατί δεν υπάρχει μέριμνα. Ήταν μία διάβαση με ελλιπή ορατότητα, μία διάβαση που δεν υπήρχε σήμανση, ούτε ήχος, ούτε φύλακας, το τρένο δεν κόρναρε. Εγώ δεν αντιλήφθηκα το τρένο, κοίταξα δεξιά και αριστερά και ξαφνικά το τρένο ήταν αριστερά μου. Με χτύπησε μετωπικά. Με παίρνει από κάτω, ήμουν πεζός. Με πήγε 20 μέτρα. Εκείνη τη μέρα δεν ήμουν στη δουλειά, είχα βγει έξω χωρίς να έχω πιει. Δε μπορούσα να αντιδράσω. Επιπλέον ακόμα παλεύουμε να λάβουμε τις αποζημιώσεις».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz90ozdjjmc1)

Και η Σοφία Κουρτίδου πρόσθεσε ότι το τρένο έτρεχε αρκετά και παραπάνω από το όριο και μάλιστα του έχουν στείλει ένα χαρτί που λέει ότι θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ γιατί το τρένο καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του.

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής  βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, μίλησαν για την σχέση τους.

Ο Γιάννης Σεβδικαλής είπε: «Νιώθουμε σαν να είμαστε από πάντα μαζί με τη Σοφία... Είμαστε δύο χρόνια μαζί» και η Σοφία Κουρτιδου τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένη. Την αγάπη πρέπει να τη βροντοφωνάζουμε...»!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8zx652vsrt)