Η Ελένη Χατζίδου έφυγε σήμερα ξαφνικά από την εκπομπή, καθώς έπρεπε να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο. Την αποκάλυψη έκανε ο Ετεοκλής Παύλου, μετά την επιστροφή στον αέρα από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα.

Όσα είπε ο Ετεοκλής Παυλού

«Χρειάστηκε να πάμε το παιδάκι μας στο νοσοκομείο, οπότε ο ένας εκ των δύο θα πάει προς το νοσοκομείο  και μόλις τελειώσει η εκπομπή θα ακολουθήσω κι εγώ», είπε ο  Ετεοκλής Παύλου.

«Περαστικά στη Μελίτα μας, όλα καλά θα πάνε», είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, όπως επίσης και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής.

H ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου


Λίγα λεπτά αργότερα η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε βίντεο με την μικρή Μελίτα μέσα από το νοσοκομείο.

«Θα μείνουμε μέσα σήμερα, θα μας κρατήσουν το βράδυ για να κάνει εξετάσεις γιατί ήταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα με πυρετό. Το Σαββατοκύριακο ήταν μια χαρά, πήγε σήμερα στο σχολείο απύρετη με διάθεση γιατί δεν βγήκαμε, δεν πήγαμε πουθενά για να προσέξουμε και στο σχολείο ξανάκανε πυρετό», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Πρέπει να δούμε τι έχει γιατί έχει περάσει βρογχίτιδα πριν από καιρό, τα πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι να τα αφήνεις», πρόσθεσε για την κόρη της η παρουσιάστρια του Breakfast@Star,  Ελένη Χατζίδου.