Την πολύ καλή του φίλη και συνεργάτιδα στο μαγαζί της, Έλενα Τσαβαλιά, υποδέχτηκε ξανά στην ΠΟΠ Μαγειρική ο Ανδρέας Λαγός. Οι δυο τους έχουν μακραίωνη φιλία από την εποχή που συναντήθηκαν στην πρωινή εκπομπή που έκανε με τον Μάρκο Σεφερλή ενώ πλέον ο Ανδρέας Λαγός έχει στήσει την κουζίνα και τα πιάτα που σερβίρονται στο μαγαζί της στα βόρεια προάστια.


Όσα είπε η Έλενα Τσαβαλια

«Είναι άνθρωπος ψυχής» είπε και η Έλενα Τσαβαλιά όρμησε πάνω του ενώ εκείνος τη σήκωσε σε μια θερμή αγκαλιά.

«Πόσο χαίρομαι που ήρθα! Να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη, την παραγωγή, την αρχισυντάκτρια, γιατί σκέφτηκαν να με καλέσουν και θα φάω φαΐ από τα χέρια σου! Σε παρακαλάω να φάω ένα φαΐ σπίτι σου. Στρώνεις καταπληκτικά τραπέζια, γι’ αυτό παρακαλάω» είπε η ηθοποιός, Έλενα Τσαβαλιά και έδειξε ντοκουμέντα από τραπέζι του σεφ.

Η Έλενα Τσαβαλιά αποκάλυψε ότι μαγειρεύει τις συνταγές του σεφ από το βιβλίο του και μάλιστα έχει κρατήσει όλες τις σημειώσεις από τότε που εκείνος μαγείρευε στο πρωινό που έκαναν στο Mega.

Μάλιστα ξεχωρίζει το κοτόπουλο μπούτι «της γιαγιάς». «Κάνω όλες τις συνταγές του βιβλίου σου» του είπε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει τραυματική εμπειρία με τη φασολάδα που τρώει πολύ δύσκολα καθώς η μητέρα της την πίεζε, εκείνη έκλαιγε και μετά την έβαζε να φάει τη φασολάδα μαζί με τα δάκρυα.

Τρώει όμως τα φασόλια σε σαλάτα.

«Δεν φαίνεται ότι ο Μάρκος είναι καλοφαγάς; Τον ενδιαφέρει γιατί δεν νομίζω ότι κάποιον δεν τον ενδιαφέρει το καλό φαγητό αν το ανακαλύψει» είπε, η Έλενα Τσαβαλιά.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστο κάποιες φορές να προσέχεις τη διατροφή σου, είναι απαραίτητο να το κάνεις, τελευταία έχω λίγο χαλαρώσει γιατί το χρειάζομαι γιατί μου είπες είμαι ανοιχτή στην απόλαυση» είπε για το πώς διατηρείται τόσο κομψή και γυμνασμένη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz90jwpadq2x)


Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε για το πώς ξεκίνησε το θέατρο όταν σε μια κοινή παρέα την εντόπισε ο Γιάννης Δαλιανίδης που της είπε ότι θα την κάνει πρωταγωνίστρια παρότι εκείνη σπούδαζε.

Μάλιστα υπέγραψε την άλλη μέρα συμβόλαιο μαζί του για περιοδεία στην Αμερική.

«Στον πατέρα μου το είπα τρεις μέρες πριν φύγω για την Αμερική σε δημόσιο χώρο. Μετά οι γονείς μου το αποδέχτηκαν θέλοντας και μη» ανέφερε.

«Μου είχαν χαλάσει 4 δουλειές για να συναντήσω τον Μάρκο. Με φώναξε ο επιχειρηματίας και ο Μάρκος είπε “δεν τη θέλω, δεν μου αρέσει η φωνή της” αλλά με ήθελε ο επιχειρηματίας» είπε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz90viacshop)