∆εν είναι απλώς ακόµα εδώ, αλλά συνεχίζει µε πασαρέλες, editorials, διαφηµιστικά που της αφήνουν εκατοµµύρια. Πλέον και µε δύο «χρυσά» συµβόλαια: το ένα µε τον οίκο του εµβληµατικού σχεδιαστή Αζεντίν Αλαϊά και το άλλο µε µία από τις δηµοφιλέστερες στην αµερικανική νεολαία µπράντες τζιν, τη Frame.

Η 43χρονη Ζιζέλ Μπούντχεν παρουσιάζει την καινούργια εκστρατεία της Frame και τα εκατοµµύρια των φαν της παραµιλούν µε τους κοιλιακούς της. Είναι για δεύτερη σεζόν η µούσα της επιχείρησης -το φθινόπωρο τρέλανε κόσµο ποζάροντας τόπλες, φορώντας µόνο το τζιν της εταιρείας- και το απολαµβάνει. Με το «αγριεµένο» φέτος στυλ της ετοιµάζεται να κατακτήσει ξανά τους θαυµαστές της. Ενθουσιασµένος ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας Έρικ Τόρστενσον λέει ότι αποπνέει την «καλιφορνέζικη ενέργεια» που θέλει να «επικοινωνούν» τα ντένιµ τους.

Παράλληλα, ήδη από την προηγούµενη εβδοµάδα και τώρα, µε φρέσκα δηµοσιεύµατα, τα ΜΜΕ εστιάζονται σε αναθέρµανση στη σχέση της µε τον προπονητή της στο ζίου ζίτσου, Χοακίµ Βαλέντε (χώρισε τον Οκτώβριο του 2022 από τον Τοµ Μπρέιντι). Το καλύτερο; Η Βραζιλιάνα σούπερ µόντελ έγινε το πρόσωπο του Αζεντίν Αλαϊά. Τη βλέπουµε µε κατακόκκινο κραγιόν να διαφηµίζει τα καλλυντικά του οίκου και στο Ρίβερσετ Στούντιο στο Μαϊάµι, σαν να έχει καταπιεί τον προβολέα, µε λάτεξ, δέρµα, κορσέδες, ροζ διάφανα φορέµατα και πλεχτά που εξυµνούν τη γυναικεία σιλουέτα, για την καινούργια καµπάνια του αρώµατος «Alaia woman». Με τον Πίτερ Μιλιέ, που ανέλαβε το 2017, µετά τον θάνατο του θρυλικού Τυνήσιου κουτιριέ, να προτάσσει εκ νέου το µότο του εκλιπόντος δηµιουργού: «Οι γυναίκες υπαγόρευσαν τη συµπεριφορά µου». Σύµβολο δεξιοτεχνίας, σχεδιάζοντας, κόβοντας, κάνοντας τα πατρόν µόνος του, ο Αλαϊά έγραψε ιστορία. Ανάµεσα σε άλλα και µε τα σούπερ εφαρµοστά φορέµατά του. Υπήρξε από τους τελευταίους δηµιουργούς που δούλεψαν παραδοσιακά, αποθεώνοντας τη θηλυκότητα. Και κάπως έτσι, σε ακόµα πιο θηλυκή τροχιά, ποζάροντας στον φακό του Ταϊρόν Λεµπρόν, µπαίνει πλέον και η Ζιζέλ.

Tip: Όπως πρώτη στην Ελλάδα έγραψε η «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», τον Μάρτιο κυκλοφορεί και το βιβλίο της «Nourishing», που περιλαµβάνει 100 δικές της θρεπτικές συνταγές. Ρεζουµέ; Μια χαρά τα µαγείρεψε όλα η Ζιζέλ!

*Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»