Ένα υπονοούμενο με χιούμορ άφησαν στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» Βαγγέλης Περρής και Γιώργος Λιάγκας, με αποδέκτη την Κατερίνα Καινούργιου.  

Το υπονοούμενο για την Κατερίνα Καινούργιου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση για τη συζήτηση που γίνεται στην τηλεόραση για το πόσο γελούν στο «Πρωινό». «Αυτή η συζήτηση είναι σε εξέλιξη και σε άλλες εκπομπές για το πόσο γελάμε εμείς εδώ. Πραγματικά πέρασε τα δικά μας όρια και το πρόβλημα άλλων εκπομπών και παρουσιαστών αν και κατά πόσο γελάμε σε αυτή εδώ την εκπομπή. Κι εγώ θα κάνω μία αποκάλυψη. Αν υπογράψω καινούργιο συμβόλαιο με άλλο κανάλι, θα βάλω όρο να μετράνε πόσο γελάω και να αυξάνονται τα χρήματα που παίρνω ως αμοιβή.

Έχει πει κανείς σε κάποιον ότι εδώ εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να γελάει; Από πού προκύπτει αυτό; Στο τέλος τέλος πληρωνόμαστε για να γελάμε βλέποντας τα αποτελέσματα αυτής εδώ της εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά, με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου να διευκρινίζει: «Να χαιρόμαστε εννοείς…».

Τότε, ο Βαγγέλης Περρής είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Έχεις τις ομορφιές σου. Γιώργο, δεν το έπιασες αυτό που σου είπα. Είπα ότι έχεις τις ομορφιές σου. Μου το επιτρέπεις;».

«Έχω βγάλει τα… τέτοια. Γι' αυτό», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και προχώρησε σε άλλο θέμα.

Απάντηση στον διάλογο όλο νόημα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή στο «Πρωινό» έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha Κατερίνα Καινούργιουαναδημοσιεύοντας τη σχετική είδηση το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, έγραψε: «Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο… Κρίμα…» και χρησιμοποίησε emoji με εμετό.

Δες το post της Κατερίνας Καινούργιου:

ken