Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα ο Θάνος Καληώρας.

Τον γνωστό ηθοποιό Θάνο Καληώρα υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, κάνοντας μία αναδρομή στη μακρόχρονη επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.


Οι δηλώσεις του Θάνου Καληώρα

«Η εγγονή μου είναι 5 ετών, την έχω βαφτίσει κιόλας. Έχουμε τέτοιο δέσιμο, παίζουμε συνέχεια. Είναι ένα πλάσμα γλυκύτατο, ευγενέστατο και πάνω απ’ όλα χαμογελαστό, όπως η γιαγιά της», δηλώνει ο Θάνος Καληώρας.

«Ιούλιο "έφυγε" η Τζέσυ, Δεκέμβριο γεννήθηκε η μικρή. Δεν πρόλαβε να τη δει. Έχουν περάσει 5μισι χρόνια από τότε. Είχαμε βρεθεί στο Shamone. Όταν "φεύγει" κάποιος, δεν καταλαβαίνεις πότε περνάει ο καιρός», εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Η Τζέσυ ήταν ένας τόσο αγαπητός άνθρωπος στον κόσμο, τόσο δοτικός. Πέρα από οτιδήποτε μας χώρισε στη ζωή, εξακολουθήσαμε να κάνουμε παρέα ουσιαστική. Ήταν μεγάλη η αγάπη στο παιδί μας, δεν το αφήσαμε ποτέ μόνο του», τονίζει ο Θάνος Καληώρας σε άλλο σημείο της κουβέντας.

«Εγώ ήμουν στη σχολή, η Τζέσυ είχε έρθει ως ηθοποιός στο Εθνικό. Κάναμε κολλητή παρέα για 7-8 χρόνια και ύστερα από μία παράσταση στην οποία συμμετείχαμε, καθίσαμε και συνυπήρχαμε μαζί», περιγράφει ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Καληώρας και η Τζέσυ Παπουτσή υπήρξαν παντρεμένοι από το 1979, ενώ χώρισαν 10 χρόνια μετά. Από τον γάμο τους απόκτησαν έναν γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα, το 1982.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czcdhskdhl9t)