Από τις πιο χαρακτηριστικές και συγκινητικές στιγμές του J2US ήταν η εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου και του Γιάννη Σεβδικαλή.

H γνωστή μουσικός και κωμικός Σοφία Κουρτίδου και ο παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής που είναι ζευγάρι και στη ζωή, άκουσαν τα καλύτερα λόγια από τους κριτές του διαγωνισμού που αποθέωσαν την αποψινή τους εμφάνιση στη σκηνή.

 «Μαγεύτηκαν» οι κριτές από τις ερμηνείες τους

«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» ερμήνευσαν οι δύο τους, σε μία εκτέλεση που συγκίνησε αλλά και «μάγεψε» την επιτροπή.

 «Παιδιά, ήσασταν καταπληκτικοί! Και καλά η Σοφία… Εσύ βρε Γιάννη μέσα σε όλη την ατμόσφαιρα σωστός, το χρώμα της φωνής σου, η τρυφεράδα που βγάζατε ο ένας στον άλλον» είπε πρώτη η Δέσποινα Βανδή.

Με την τραγουδίστρια συμφώνησε και ο Σταμάτης Φασουλής. «Ήσασταν καταπληκτικοί. Όταν άρχισε η Σοφία είπα “την πάτησε ο Γιάννης”. Κι όντως Γιάννη μπήκες υπέροχα μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Είστε από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, είστε για άριστα».

Σταυροπούλου: Είστε συγκινητικοί, ήταν σαν δύο άνθρωποι με μία φωνή

Η Καίτη Γαρμπή συγκινήθηκε με τους δύο πρωταγωνιστές και τόνισε ότι η ερμηνεία τους ήταν σαν να μιλούσε ο ένας στην ψυχή του άλλου.

 «Είστε συγκινητικοί, ήταν σαν δύο άνθρωποι με μία φωνή ενώ οι φωνές ήταν πολύ διαφορετικές να το πολλαπλασιάζατε. Ένα κι ένα κάνουν δέκα» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε το βίντεο με τον Γιάννη Σεβδικαλή και τη Σοφία Κουρτίδου στη σκηνή:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czdk1brc5l6x)