Λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Live του J2US.

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για τις δύσκολες ώρες που περνά με την απώλεια της μητέρας της.

Δείτε ακόμη - Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου στο J2US μία ημέρα μετά την κηδεία της μητέρας της: "Ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει" (Βίντεο)


Μπορούσα να έχω την μάνα μου κυρία

«Εύχομαι όμως εκεί να είναι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπορούσα και από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα, μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου», σημείωσε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Οι τέσσερις κριτές του J2US έδωσαν τα συλλυπητήριά τους στην τραγουδίστρια, η οποία είχε έναν σύντομο διάλογο με την Καίτη Γαρμπή, καθώς στο παρελθόν ο αδελφός της τραγουδίστριας υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή της Καίτης Γαρμπή.

Τα λόγια που είπες με συγκινούν

«Αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει κι εγώ και με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου», σημείωσε η Καίτη Γαρμπή.

Ήμασταν μια οικογένεια κάποτε

«Το ξέρω, δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα, τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη σου η οικογένεια, ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν. Σημασία έχει ότι μέσα σου έχεις τη μάνα σου και θα την έχεις για πάντα. Όπου και να είσαι γιατί κι εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολλά», σημείωσε η Άντζελα Δημητρίου.


Σε θαυμάζω που βρήκες το κουράγιο και ήρθες 

«Εγώ σε θαυμάζω που βρήκες σήμερα το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ. Πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη από την πλευρά της η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: