Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκηε  το βράδυ του Σαββάτου (24.02.2024) στη σκηνή του J2US η Άντζελα Δημητρίου, καθώς την προηγούμενη ημέρα είχε κηδέψει την αγαπημένη μητέρα της. Αν και υντετριμμένη από την απώλεια της μητέρας της συμμετείχε στον διαγωνισμό, καθώς όπως είπε «θέλω να πω σε όλους, ότι ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει».

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Στέλιος Δρουμαλιάς ερμήνευσαν στο δεύτερο live του J2US τον «Τελευταίο χορό» και όταν ολοκλήρωσαν την σκηνική τους παρουσία, όλοι θέλησαν να συλλυπηθούν τη «λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Νίκος Κοκλώνης την αγκάλιασε και εκείνη, εμφανώς συγκινημένη, παρέμεινε αμίλητη. «Ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου» είπε αφού άκουσε τα λόγια των μελών της κριτικής επιτροπής. Εγώ είχα χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο μου στήριγμα. Την μάνα μου. Εύχομαι όμως, εκεί που την έχω στείλει, να είναι πολύ καλά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα, μία λέξη και δεν υπάρχει άλλη», ανέφερε.