Τα τρυφερά ενσταντανέ και τα καυτά φιλιά που αντάλλασσαν η Δανάη Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου Φίλιππο Τσαγκρίδη σχολιάστηκαν χθες στις πρωινές εκπομπές, με κάποιους από τα πάνελ να παίρνουν ακόμα και θέση.


Το ραντεβού της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ο Νίκος Γεωργιάδης, μάλιστα, προχώρησε και σε αποκαλύψεις, τονίζοντας ότι μετά την κοινή έξοδο της Δανάης Μπάρκα και του εφοπλιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, ακολούθησε ένα ραντεβού ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επικοινωνούσε τακτικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της είχε ζητήσει να βρεθούν. Υπήρξε ένα ραντεβού σε ένα γνωστό μαγαζί του Ψυχικού την περασμένη εβδομάδα και, υποτίθεται, το κλίμα ήταν καλό, ή δεν ήταν κακό. Δεν μιλάμε για ακριβώς επανασύνδεση, αλλά δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις, που ήταν κάπως καθησυχαστικές. Και στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή που είδαμε όλοι και έγινε viral στο Twitter» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, ενώ έπειτα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Κυριακής ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ήταν τυχαίο και, μόλις ενημέρωσαν την Κατερίνα ότι ήταν στο χώρο, εκείνη αποχώρησε. Είναι λίγο άκομψο, όπως το βλέπω εγώ, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες υπήρξαν στην ίδια παρέα. Επαγγελματικά, είναι λίγο περίεργο, λίγο αμήχανο, γιατί βρίσκονται και απέναντι τηλεοπτικά» είπε ο δημοσιογράφος.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czeys085tz8x)


Οι αντιδράσεις στις εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου και της Δανάης Μπάρκα

Ωστόσο, χθες το τηλεοπτικό ενδιαφέρον είχε συγκεντρωθεί γύρω από την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου και το «Πάμε Δανάη» της Δανάης Μπάρκα. Αν και καμία από τις δύο δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στο θέμα, διάφορα αποσπάσματα από τις εκπομπές τους θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως αντιδράσεις σε αυτό.

Στο πλατό του Alpha οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου έβαλαν το τραγούδι «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες που είχα». Η αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν να μείνει για λίγα δευτερόλεπτα σιωπηλή, να αφήσει με δύναμη το στιλό της στο τραπέζι και να πει στον εαυτό της: «Ψυχραιμία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czexoe72p2o9)

Από την άλλη, στο πλατό του «Πάμε Δανάη», μετά τη σύντομη και γενική τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα για το τι επιλογές έχει, όταν ακούγονται διάφορα για εκείνη, η Βίκυ Παγιατάκη την τρόλαρε. Η αστρολόγος είπε στην παρουσιάστρια ότι είναι όμορφη, αλλά δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Της επισήμανε ακόμη: «Τέλος πάντων, άλλα μου λένε τα χείλη σου και άλλα τα φιλιά σου», με την παρουσιάστρια να της λέει: «Για πάμε στα ζώδια».


Οι αγκαλιές

Τις προηγούμενες μέρες ένας λογαριασμός στο Twitter δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία, όπου φαίνονταν αγκαλιασμένοι και φιλιούνταν. Το ζευγάρι εμφανιζόταν ιδιαίτερα διαχυτικό, αν και μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.

Ωστόσο, χθες, η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή μια γενικότερη συζήτηση που είχε στην εκπομπή της για τα social media και τα αρνητικά σχόλια προς γνωστά πρόσωπα, είπε: «Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για εμένα, έχω δύο επιλογές: Να μην απαντήσω, γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια, που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει, θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Και υπάρχει όμως και η άλλη λύση, του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο: “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν, λοιπόν, κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μη δουν τίτλους».

Η ίδια συνέχισε: «Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω».


Η αντίδραση της ΚατΚεν

Νωρίς χθες το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στο θέμα, είπε ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί.

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στενοχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και, συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε στη Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα» ανέφερε η παρουσιάστρια.