Η Εύη Δρούτσα μίλησε για την προσωπική της ζωή, την τυχαία εγκυμοσύνη που είχε στα 19 της, αλλά και τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Στο σπίτι δεν έχω κανέναν δίσκο

Η στιχουργός ήταν καλεσμένη στο «The 2night Show» όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: «Στο σπίτι που έχω τώρα δεν έχω κανέναν δίσκο. Τους έβαλα σε μια αποθήκη, δεν θέλω να τους πάρει κάποιος που δεν θα ξέρει πως θα τους φερθεί. Μπορεί να τους πουλάει στον δρόμο όταν πεθάνω», ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα.


Έχω κάνει καλούς φίλους - Παλιά δεν είχα

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Εύη Δρούτσα ανέφερε: «Είμαι καλά, έχω κάνει φίλους. Καλούς φίλους. Παλιά δεν είχα τίποτα. Τώρα είμαι εγώ και ζω για εμένα, είμαι καλά».



Για τη ζωή της ως μητέρα

«Μόνη μου μεγάλωσα το παιδί μου, δεν ήταν εύκολο. Τώρα απελευθερώθηκα. Δεν με φλερτάρουν τώρα, αλλά δεν πολύ βγαίνω».

Στη συνέχεια, η ίδια είπε εμ χιουμοριστική διάθεση: «Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με τόση προσωπικότητα. Πότε - πότε είμαι γυναίκα, αλλά καμιά φορά είμαι και ο Τσεβάς ο Τέγκουλας» και σε άλλο σημείο, επισήμανε:

Πάντα ήμουν πληγωμένη στη ζωή μου

«Πάντα ήμουν πληγωμένη στη ζωή μου, μόνο τώρα δεν είμαι. Δεν ήταν εύκολο να το αλλάξω. Γενικά αγαπάω πάρα πολύ τον κόσμο, λέω αλήθεια παντού. Δεν μπορώ να λέω ψέματα. Αντέχω να ακούω την αλήθεια. Είναι ο καθρέφτης σου», είπε η Εύη Δρούτσα.


Για την εγκυμοσύνη της

«Έμεινα έγκυος τυχαία. Αυτό το τυχαία με τρέλανε. Να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο, να είσαι έγκυος 4μιση μηνών και να μην τον έχεις καταλάβει ξέρεις τι είναι; Ήμουν 19, γέννησα το παιδί μου, παρααφοσιώθηκα και ξαφνικά μου ήρθε ο στίχος, χωρίς να σκέφτομαι ποτέ ότι θέλω να γράψω στίχους. Διάβαζα πάρα πολύ. Ζούσαμε με τον θείο μου, Μανώλη Αναγνωστάκη, τον μεγάλο ποιητή. Έγραφε ποιήματα και με έβαζε να του τα διαβάζω. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ και ακόμα με βοηθάει», αποκάλυψε η Εύη Δρούτσα.


Το πρώτο τραγούδι

«Το "Τολμώ" ήταν το πρώτο μου τραγούδι που έγινε επιτυχία. Ο σύζυγός μου τότε ήταν φίλος με τον Βαρδή. Νευρίασα μια μέρα, γράφω δυο τραγούδια, τα πετάω στη βιβλιοθήκη, τα βλέπει μετά από καιρό ο Αντώνης, τους διαβάζει και έκανε δυο τραγούδια στην Πίτσα Παπαδοπούλου», είπε η Εύη Δρούτσα για την πρώτη επιτυχία που έγραψε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς έγραψε τραγούδια στη Μαρινέλλα.


Όλη μου την καριέρα τη χρωστάω στον Μάκη Μάτσα

«Όλη μου την καριέρα τη χρωστάω στον Μάκη Μάτσα. Μου ζήτησε ένα τραγούδι γιατί θα έβγαινε για πρώτη φορά στο REX, σε θέατρο. Σε όλα τα τραγούδια κάνω σκηνοθεσία», εξήγησε η γνωστή στιχουργός.


Τα τραγούδια και οι καλλιτέχνες 

«Ο Αντώνης Ρέμος μου είχε ζητήσει ένα τραγούδι σαν τον "Δρόμο". Του είπα τότε ότι δεν μπορεί γιατί δεν έχει την εμπειρία. Για τον "Παλιόκαιρο", δεν έβρεχε τη μέρα που το έγραφα. Δεν ξέρω πώς μου έρχονται. Μου λένε θέλω αυτό, και κάθομαι και το γράφω. Έχω γράψει και πάρα πολλά πάνω σε μουσική. Ο Μάκης Μάτσας μου το έμαθε. Τον Κορκολή όλο τον έγραψα πάνω στη μουσική. Στον Αλκαίο είπα “εσύ θα γίνεις γιατί το θέλω εγώ”. Η δυσκολία στο "Τι, Τι" ήταν να το ενώσεις με το κουπλέ. Τον έχω πάλι τον Αλκαίο τώρα, γράφουμε».

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: