Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον βρέθηκε η Μαργαρίτα Ζορμπαλά για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Η τραγουδίστρια, Μαργαρίτα Ζορμπαλά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα παιδικά της χρόνια στη Ρωσία. Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας στο σπίτι; Heat Pump Μικρό αλλά δυνατό: το ηλεκτρικό σκουπάκι στην τσέπη για ένα άψογο σπίτι Mini vacuum «Ρατσισμό δεν θα έλεγα ότι έχω βιώσει, γιατί ειδικά οι Ρώσοι λατρεύουν τους Έλληνες, λόγω και της Αρχαίας Ελλάδας. Μάθαιναν στο σχολείο την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας και μας θαύμαζαν πάρα πολύ.

Γενικά, εκείνη την εποχή αγαπούσαν τους ξένους», είπε η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και συνέχισε μιλώντας για το bullying που υπέστη στο σχολείο: «Υπήρχε στο σχολείο, όμως, bullying. Κάποια μέρα που γύρισα από το σχολείο, με βρήκε η μαμά μου μέσα στο μπάνιο να τρίβω τα μάτια μου με κάτι σαπούνια, να κλαίω. Ήμουν 7 χρονών. Με ρώτησε η μαμά μου γιατί τρίβω τα μάτια μου και απάντησα «τα παιδιά στο σχολείο μου είπαν ότι τα μάτια μου είναι βρώμικα κι εγώ πρέπει να τα καθαρίσω να γίνουν γαλανά», επειδή ήταν σκούρα και όλων των άλλων ήταν γαλάζια». «Με πείραζαν τα παιδιά», σημείωσε η Μαργαρίτα Ζορμπαλά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfrr21tpta9)