Οι προετοιμασίες της Μαρίνας Σάττι και της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο χορογράφος που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία της τραγουδίστριας, Μαρίνας Σάττι ,έκανε μια αποκάλυψη για τη χορευτική ομάδα που θα συνοδεύσει τη Μαρίνας Σάττι  στη σκηνή του διαγωνισμού.

Ο Mecnun Giasar ή αλλιώς Majnoon, που είναι γνωστός από τις συνεργασίες που είχε με τη Μαντόνα και τη Ροζαλία, είπε στο «Super Κατερίνα» ότι στη σκηνή με την τραγουδίστρια «θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια. Σ΄αυτή τη φάση αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση της Ελλάδας».

Ο χορογράφος, τόνισε για την Μαρίνας Σάττι, ότι: «Έψαξα να δω τι αντιπροσωπεύει σαν καλλιτέχνιδα και ο τρόπος της με εντυπωσίασε και είπα "πρέπει να συνεργαστώ με αυτό το κορίτσι».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων που έκανε, ο Majnoon είπε για την ελληνική αποστολή: «Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα το αφήσω να το δείτε αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι να δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία».


Η παρουσίαση του τραγουδιού

Η παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024 θα γίνει σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ της έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.