Όταν ο Μπεν Άφλεκ γύρισε πίσω στη Τζένιφερ Λόπεζ, είχε έναν όρο. Να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα social media.

Δεδομένου ότι στο παρελθόν, το ζευγάρι είχε χωρίσει λόγω της δημοσιότητας και των παπαράτσι που τους ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα, αυτή τη φορά ο ηθοποιός δεν ήθελε να τους συμβεί το ίδιο.

Μιλώντας για τη σχέση του με τη Τζένιφερ Λόπεζ, ο  Μπεν Άφλεκ, στο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told», ανέφερε: «Όταν συναντηθήκαμε ξανά, είπα "άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω, είναι η σχέση με τα social media"».


Στη συνέχεια, ο  Μπεν Άφλεκ πρόσθεσε: «Τότε κατάλαβα ότι αυτό που ζητάω δεν είναι δίκαιο. Είναι σαν να λέω ότι θα παντρευτώ καπετάνιο, ενώ δεν μου αρέσει το νερό».

Εξήγησε αργότερα, πως ενώ είναι και οι δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή».

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικά είδη προσεγγίσεων, που προσπαθούμε να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε», τόνισε, ο  Μπεν Άφλεκ.

Η Λόπεζ από την πλευρά της, μίλησε για τη δυσφορία του Μπεν Άφλεκ, για τα social media. «Δεν νομίζω ότι αισθάνεται πολύ άνετα με το να κάνω όλα αυτά, αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με στηρίξει με κάθε τρόπο, γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να με εμποδίσεις να κάνω τη μουσική που έκανα. Δεν θέλει να με σταματήσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα να είναι η μούσα μου», εξήγησε η σταρ.